Friday, August 03, 2012

NGEEE...OH MY ENGLISH!

Ngeee..hee..
Agak-agak korank ade x tulis ayat  macam kat atas nih masa zaman bercintan-cintun  dedulu,xkan x?ngeee...kelakor pun kelakor si TIJAH ni...pepon, sayer pun tidaklah mahir bahasa englishnyer,tapi kalo hari-hari diasah belakang parang pasti akan TAJAM ye dak,atleast she try her best kan?daripada langsung x mencuba?teringat makcik kat kampung tu dulu bermenantukan mat salleh dari france,dah macam ayam itik dah komunikasinyer,sayer dok perhati jer dari jauh..ala masa tu sayer kechik lagi nak tolong cakapkan untuk makcik tu pun sayer x beberapa pandai nak translate..kat omputih tu..padahal dia bertanyakan isterinye p mana?makcik tu  pun macam dah blur jer..yelah zaman dedulu mana ada air paip dalam rumah..kene p tgh kpg tu ha.mencecehlah .berbaris tunggu turn nak amik air guna baldi...ngeee...bila nampak jer kelibat isteri dia  terus jer dia kecepatan menolong isteri dia angkat baldi air yang berat tu..."owh my wife...pity of u .." fuyooo..romantic plak sayer tengok mat salleh tu..keesokannya dia plak yg p berbaris angkat air  kat tengah kampung tu...betul-betul humblelah...itu kalo dapat laki yang bayek...beruntung anak makcik tu ngeee...sekli lagi...



3 comments :