Posts

Showing posts from March, 2013

BAYI DA START KICKING

Image
Salam untuk sahabat maya ,dah lama rasanya aku tak update belog nih..dah berhabuk dah pun...tetiba arini rasa rerajin plak nak berkongsi citer dalam belog nih...sambil mencari idea dan menaip even tunggang langgang citernyer pun xper kan?heeee...

Okay,actually aku  atau mana-mana wanita yang preggy pun pasti rasa susah hati bila mana time nak check up dengan doktor jer tetiba penyakit yang tak pernah dihidapi selama ini tetiba muncul bila time preggy sahaja,ada faham ka?contoh macam aku aritu terkantoi plak minum air gula,naik plak paras gula dalam darah tu...suspek kencing manis plak..owh...so awesome...jadi bila dah terkantoi tu terpaksalah aku buat ujian yang dikenali sebagai BSP iaitu mengambil darah kat hujung jari sebanyak 4 kali sehari,ko bayangkan fed up x nak ulang alik ke klinik tu...tetapi apakan daya demi mu baby aku sanggup...bacaan darah pun kene cantik,6 ke bawah,kalo ok kene p 2 minggu sekali jer,kalo x okay seminggu sekali...ko...kan..best x?so aku kene kurangkan pen…