Posts

Showing posts from October, 2013

10 PERKARA KE @ DAH LEBIH?

10 perkara yang saya tahu pasal awak 1.awak baca text ni.
2.awak manusia.
3.awak tak dapat sebut huruf 'p' kalau bibir awak tak bersentuh..
4.awak baru saja try buat.
6.awak ketawa sendiri..
7.awak senyum dan awak tak perasan no.5 takda.
8.awak cek kalau ada  no.5..
9.awak ketawa sendiri sambil tersenyum.
10.awak mahu share text ni supaya kawan-kawan awak kena sekali awak awak awak awak awak awak awak awak awak awak awak awak awak awak awak awak awak awak awak awak 
11. awak memang malas untuk membaca semua perkataan di atas.
12.awak tak perasan saya ada tulis awek.
13.awak terus cari perkataan awek,sebenarnya takde pon.
14.awak sudah terkena! :D
15.awak share la biar kawan-kawan pulak terkena. takkan nak terkena seorang je..

KELETAH SI TECHIK

Image
Kemain lagik bhoodak techik nih ,dah ku dudukkan dia kat situ,terus senyap,tegak n keraskan badan dia..dah kenapa nih iqram?hahaha..lawak betol lar...cemas, sebab dapat seat car baru,memula jer cemas cuba tengok kat bwh nuu...




Kemain excited lagik..,what say u iqram?errmmm..errmm...aarrrrkkk...



heeyaaahhh..heeyaahhh!...arrrkooo......(translate la korank maksud dia tu)heee...


Dah borink agaknyer...carik game len plak,mulut dok genyeh-genyeh...safety belt tu kemain banyak lagi air liuq dia






































DUNIA SEKARANG...TAKUTNYER...

Image
Kejap tenggelam,kejap timbul rasa nak update belog nih,kekalo aritu  rasa rajin nak menulis n ada entry yang nak diupkan barulah nampak hidup blog ni, n baru nampak batang hidung tuannyer hahahaha...gitu :)
errmm..bebaru ni mesti korank ada baca paper kan,eeii..serious takot la kan?dah kenapa yer dengan dunia skang nih?shoot sana..shoot cni,bunuh sana bunuh cni...dah macam game ps3 la pulok..adeh.lagi. .ngeri kan?...tak sama macam si tegar ni "dolu-dolu ku menderita,sekarang aku bahagia.."ha nampak?kekecik macam ni ada talent nak majukan diri dia,dari susah sampai la ke senang..yang bebesar plak?besar jer otak tarak,buat jenayah x agak-agak,x der hati perut..nak senang jer..mao duit,tembak-tembak,malu la ckit bebudak plak yang lagi pandai....eventhough nyanyi tepi jalan jer,n lastly diangkat dan disanjung plak skang ni...masih terngiang-ngiang lagi kat cuping telinga ni anak buah,ker anak sedara ke nyanyi lagu femes amos dia nih "dolu...dolu....,ha..korank sambunglah pl…