Posts

Showing posts from May, 2014

SINDROM MERAPUNYER CITER..

Image
salamm khamissss youoollss..alhamdullilah masih lagi bernafas dibumi ciptaanNYA,bersyukur di atas segala nikmatnya,semoga segala urusan dipermudahkan Amin.

Esok last day ioollss kije..lusa dah fly to my home town..fly..fly...fly away..eh .sekejapan sahaja cutinyer dek kerna si somi mengejar kerjanya di pantai..rugi plak kalo cuti lelama nak-nak plak cuti sekolah ni..ha...pada yang suka bercuti ke port dickson suka dengan suasana pantai? ..bolehlah kalo nak naik boat ker,banana boat ker,snorkelling ker,jet ski ker...boleylah roger-roger...actually hubby ioolss  buat bisnes water sport area selesa. beach.ala bangunan merah yang macam minang kabau tu..cari la orang yang bernama en.jai laki ioolsss la tu..bley la bisik-bisik harga kalo nak diskaun la kan gitu..hahahaha..kalo dia tanya cakap jer dari blogger miyamienatasha..
wah kemain lagi dari blogger xleh belah...mesti dia gelak guling-guling..cakap jer la tasha..ha gitu kan senang?ermm..dah lama rasanyer tak balik kampung...rupa keadaa…

HEPI MOTHERS DAY

Image
Salam jumaat semua...semoga anda semua mendapat great energy but not vacuum  energy..today ever and after..eceh...ayat kemain lagikkk..=)..ermm, okay actually nak wish juga pada yang berpuasa,  selamat berpuasa dan begitu juga yang menggantikan puasa like me lettew ehekkk...semoga sama-sama kita mendapat pahala darinya..especially dalam bulan syaaban ni .
Back to d others story ,mothers day is juz around d corner..any preparation for ur tersayang?like me maybe after end of dis may baru la my mum dapat hadiahnyer...lama kemainnn lagikan..apa-apa pun tunggu yerk..apa yang penting ikhlas.dan.x perlu yang mahaiiii-mahai..sangat.

Nowadays..memang kerap hujan...nak kata musim pun idok coz skang punya tahun dah tak follow musim.ni pun dah dengar bunyi guruh kat luor tu....begitu jugak dengan musim buah..ikut dan jer skunk nih ioollss tengok..eh korank xper ker aku guna bahasa ioolsss ni stand for i@aku...sajer jer nak tukar angin..angin lagi yang nak disalahkan hahahahaha...ermm,bab nak men…

MUZIK ADEK~ BERADEK

Image
wordless wednesday...sakit pinggang aku.. dah lama sangat duduk agaknyer...ker salah postur duduk so kerusi nak disalahkan..eh...=)...dalam duduk dendiammm nih..tetiber aku terrrriingattt...zaman muda belia remaja dedoluu.budak sangatlah..hingus pun meleleh lagi....zaman-zaman xder lagi identiti diri...yang orang nak buat ko pun sebookkk nak buat...setiap orang pasti akan alami..wah... ayat buku sangat niii.macamkan iklan kulit hahahhaha.ok x lawak..=)

Idola paling dekat haruslah kakak-kakak aku...yang ramai tu...ada lima orang kakak yer...boley celen?aku banyak perati kakak-kakak aku ni taksub sangat dengan benda yang dorank minat contoh sekepala kita orank  like music..suka beli cd.. kase-kaset x mao..eh yang giler kaset tu kakak aku yang sulung..kak lily nama diberi.tahun dia x bape nak advance lagikkk.. .abes la ckit lg kene kutok..ckit-ckit lagu boney m daddy-daddy cool,diana rose,kumpulan duran-duran ker durian-durian ahahahah.. dah la ada sorank kawan baik aku pun nama boney..…