Posts

Showing posts from December, 2013

ENTRY TERAKHIR BYE..BYE... 2013,HELLO TO 2014!

Image
Anyway im juz to wanna say hepi new year 2014!...berjumpa lagi kiter di tahun baru...dengan harapan ada sesuatu perubahan yang positif dalam diri kita semua....salam untuk semua...muuuakkksss!..






7 Reason katanyer..why Bother...

Image
Happy Monday..

salam youoollss..tak tao lar tetiba jer copy benda ni tadi dr blog axaniza,kata pujangga ni mengingatkan aku agar sentiasa positif dalam sesuatu perkara...bila aku type +ve tu kan banyak giler error okay,hah!..faham disitu....banyak laluan yang negatif tapi aku dah spraykan dengan perfume playboy(anak buah aku giler perfume nih) agar laluan itu menjadi positif dan hasilnyer memuaskan...why bother kan?diva and superstar sangat...:) keep calm seat back n relax..enjoy the performance...stay tune...


DINNER 2013 AT SETIA ALAM CONVENTION CENTRE..INFINITE...

Image
Tak tao nak citer aper a bit blurr...tapi yang pasti ..nak lantingkan pic dinner  kat setia alam tu ala yang sama jer tempatnyer dengan che ta tu...(juihkan bibir anda) hahaha...lempang x pasal.....papepun..balik keje nih p dating dulu la kat rumah abang kat srimuda 25 sebelum itu mummy fly balik ke kuching...miaaaoooowww....hah gitu...tahun depan tunggu kamek sekeluarga hokey....layan jer la pic kt bawah ni motif?