Posts

Showing posts from November, 2013

MACAM CLUMSY JER

Image
Aku  kan, kalo makan ker minum ker,kalo tak tumpah makanan tu x sah...aku pun tak  taolah..
dah puas kot lemah lembut amik perlahan-lahan makanan tu masuk mulut bukan cemolot yer,sekeh kang x pasal, pun still jugak ada yang tumpah sesikit.

sib bayek ckit,kalo depan my sis vero mesti dia cakap aku clumsy,lepas tu aku coverline dah nak jatoh nak wat camner."tetiba ader makhluk len kot nak makan sekali",.wah..tetiber selit nama adik beradik,nampak sangat aku rindu woo..sama korank...kang ada rezeki aku baliklah...masa tu si techik pun da 11 bulan rasenyer...motif sangatkan nak balik kampung, alangkan sangatt...

Dah nak masuk penghujung tahun ni,lately kerap hujan..kalo da kerap sangat, harga ikan pun naik..
macam semalam, beli ikan keli sekor yang dah siap digoreng,amik ko rm3...terkedu aku kat situ.sib bayek x pitam...sebab setao aku yang kekadang jer p pasar basah,rasanyer rm6 kot dapat la dlm 8 ekor kot rasanyer aritu..kalo silap bayek korank betulkan ..x bayek cakap belakan…

PLEASE..PLEASE..DUN SIGH...

Image

KELETAH-KELETUP SI TECHIK..

Image
Cuti dua hari ni dimanfaatkan untuk bersama anak.Dalam seminggu dua jer mesti ada si techik ni dapat akal baru,and now he dah start geram-geram plak kat sesape la yang agah-agah dia ke then tetibak nyaring jer bunyi dia menjerit...for the first time im gonna shock already bcoz yaler tetiba dia genggam tangan dia n make geram-geram bcoz dia punyer kak su dok  gentel-gentel bantal busuk kat hidung dia..n reaction dia macam "what a life?da tarak keje ker,??"hahahaha..lawak jer ruper..kang ku share la pic dia kat bawah nih.aku jenis malas nak menaip,tetiba jer rasa sendu plak arini kan?