Posts

Showing posts from July, 2016

REUNION RAYA 2016 PD KE MELAKA

wee..sejak dua menjak nih badan rasa bisa sakit semacam jer..minggu lepas urat belikat,sedu sedan nangis tak boley bangun dari katil...nak pakai baju pun payah..bila jmpa doktor,dia cakap aku terlalu lama duduk dekat kerusi n guna komputer pun yer..so postur duduk pun tak betul..mungkinlah agaknyer..dalam tak sedar kita telah mencederakan postur badan kita...betul ker ayat aku nih..hakakkaa..satu satu penyakit datang..dari migrain,resdung now paling latest asma pun dah ader...eh manja sangat badan nih..ternak penyakit ajerrr..tak boley jadi nih...harus cari suplement yang boleh menguatkan sistem immunisasi tubuh badan giteeww..
 Raya jer,abes bedal makan itu ini,pantang apepun takder..seee...how bad i am..lepas tu merungut...why i sakit itu,why sakit nih tetiba ader..serious aku syak pun pemakanan yang tak betul penyumbang paling besar kepada penyakit aku nih..

Okay,demam raya pun tak abes lagi nih,kawan en.asben ajak reunion ke melaka..jangkanyer 3 rumah jer nak pergi...tetiba jadik …

KELABUNYER RAYA

Image
Assalamuailakum,haloooo..(.angkat-angkat tangan) macamkan YB pencen..kah..kah..kah..masih cotiii lagi ka kawan?aku da start kilija  ari senin dah pun...jalan pun x jem..best...besttt..bestt...musti korank still bercoti lagi kan?mood raya lagik...masuk kijer ari senin,pala pun ting tong..ngantuk manjang kat opis..nguap x usah cakaplah..entah keberapakalinyerlahhh....hahahah...nganga mulut..sib bayek xder langau  masuk mulut hahahhaha..gilllssss..

okay..fokus..raya tahun ni,kami sekeluarga hanya beraya ala kadar sahaja..raya kedua,terpaksa balik klang,sbb pak usu belah asben meninggal..jangkanyer pas maghrib nak kuar beli kek boboiboy si kechik tu..last-last tundalah...kami tunggu waktu isyak baru gerak ke shah alam..kami merempit..walau gerak lambat tapi kami sampai duluannn...prestasi waja amat memberangsangkan...hahhaha puikkk...esoknyer segala urusan pengkebumian diuruskan dengan segera..ralit dari tadi perut menahan kelaparan..ku rojer en.asben belikan makanan untuk orang yg kat um…