Posts

Showing posts from December, 2012

AKU DAN ALAHAN

Pekabo,ada chat ke?dah lama aku x update belog nih..gara-gara alahan yang teruk..pening muntah,loya x usah kiralah..yang penting kene banyak bersabar..dan skang nih air liur plak kuar dengan banyaknya..kehulu kehilir aku bawa plastik...geli  memanglah geli.tapi itu semua dah dugaan..aku terpaksa terima dan mengharunginya...nak bercakap dengan orang pun mood tu macam ke laut ckit..lebih banyak berdiam diri..mungkin kalo dah masuk trimester yang ke 2,insyallah dipermudahkan segalanya....

Alahan semasa mengandung sering dikaitkan dengan muntah-muntah, pening kepala dan perut berasa sebu dan tidak selesa. Keadaan ini biasa berlaku apabila anda baru bangun dari tidur dengan mengalami sedikit pening dan muntah, namun ada juga yang akan mengalaminya sepanjang hari. Keterukan alahan bergantung kepada individu dan ada juga wanita yang bernasib baik yang tiada alahan langsung.
Punca alahan
Punca sebenar alahan sebenarnya masih kurang jelas. Kebanyakan penyelidik percaya yang alahan wanita…

ANNUAL DINNER 2012

Image
Kebiasaannya dinner akan dibuat pada hari sabtu,tetapi memandangkan banyak tempat yang  telah dibooking oleh event dari kompeni yang lain, maka terpaksalah dinner untuk kali ni diputuskan untuk dibuat pada hari RABU....Sekali lagi ra..buu....,dan besoknyer kene datang keje macam ari biasa no cuti-cuti..,penatnyer badan walaupun tak drive,hanya menjadi penumpang tegar jer pun...dah ke laut dah rasanya badan dan urat-uratan...mihmihmih...

Aku nak tulis lagi tapi macam dah tepu jer kepala aku nih...so lelayan gambar jerlah yer korank heh....:)