Posts

Showing posts from April, 2014

SUKA BERSAMA DUKA

Image
Lately, bulan april ni hujan kemain laie pepetang...ada sedikit rasa lemau disitu pabila nak blk keje jer cuaca mendungggg..like senandung..eh..tapi xder effect plak kan dengan catuan air? gamaknyer gitulah..still onnn..jaafar on....hahahaha..arghh..macamkan bohsann asyik citerrr pasal ayark jer ni...

okayyy..focusss..otak aku letihh..dan badan aku sekali terheretttt letih sebenarnya...keje pun da menguap empat puloh empat kali rasanyer...aiyoo...dah lama tak makan supplement..ginilah jadiknyer...seminggu tak jumpa hero ensem boy aku tu(rindu)..disebabkan kekangan kerjaannyer...wohaaa...ayat...dapat whatapp abahnyer anto gambar.. memacam gelagat plak dia...patung rabbit pun dia bley gerammm..kalo rabbit betull...rasanyer dah arwahhh dia kerjakan...tahap kegeraman dia tu len macam..hahahahha...nak tergelak aku masa kita orank ronda p ikea.(citer lapuk)..dia nampak jer patunggg rabbit tu terus macamkan nak terkam n gelak sukaaa...eh..apa ni over =)..bila abahnyer bagi patunggg anjing (s…

CATUAN AIR DI ZON 3

Image
sekarang ni habaq hang..isu catuan air ni x abes lagiii...aritu baru jer citer pasal kawan-kawan yang kawasan umah dorank kene catuan air...la ni turn aku plakkk...adehhh..serious x cukup nak mandi ke segala bagai..i not likeeee...sebab ingatkan x kene..abes semua ayak dalam baldi aku guna untuk sentalll bilik ayaq n toilet...pastu tak refilll balik plak tuuu..so clever..dink donk...tinggal yg dlm tong jer yg tak gunaaa...nasibbbb..tp stillkan tak cukup..aku ni kuat guna air..ckit-ckit air..sib bayeklah ada kupon everymonth tuh rm11..so kira free la disituuu..x pyh byr..sbb everymonth rm5 jer penggunaan air yang aku pakai...apalahh....anouncement  xder ker... aku yang kurang peka..donno lah..pagi keje tadi...nampak pakcik tu membebel pasal air..beria dia citer dengan abg aku..aku syak isu air la sebab nampak tuala kat bahu...boleh?eh..

Dari nak stay lagi one more day...terus cancelll la askar n suami aku nak stayy..arghh..kaco daun sungguhlah ko ni air..tangki atas tu pun dah keringg.…