Posts

Showing posts from September, 2013

Lagenda Budak Hostel (2013) Low Quality | Full Movie Online | BiaqBetoi!! Full Movie Online!

SIHAT BERSAMA EPHYRA

Image
Terasa badan ni dah tua hahaha...senget sana senget cni..baru-baru ni terkehel plak,,makk ai..sakitnyer tengkuk..nak pusing pun punyalah payah..baru 2 minggu masok kejer dah menceceh MC 2 ari plak tu...sampai skang nih sakit lagik...kalo ikutkan pantang lagi, xler buat keje renyah-renyah ni..tapi kalo dah rumah nampak serabut berhabuk bagai ,tangan pun gatai duk sapu sana cni,lap sana cni...sumpah kengkonon badan tuh dah kuat amik ko....dah terkehel leher tu... Dan biler dah rasa badan tu x sekuat dan segagah dulu eceh  segagah plak hahaha..mula la me kelam kabut menggoogle search produk yang boleh menguatkan sistem immune badan me ni...hasilnya...(BUKA MATA BESAR-BESAR)

Me terpikat atau senang citer la jatuh hati kat produk ni..mana-mana belog yang selalu me baca tu ada jer citer sakan pasal produk nih...LARIS  macam pisang goreng katanyer,so bila aku review balik produk nih macam kagum sangat dengan kulit muka mereka yang menggunakan produk ni..yang mana letih buat keje,kulit kusam …

PRODUK APEKAH?

Semenjak dua menjak nih banyak sangat produk kecantikkan tak kira la yang advertise kat laman sosial ker,paper ker,blog ker @ mana2 laman yang boley mempromosikan tentang khasiat dan kebaikan produk yang mereka guna..me? after bersalin ni senang sangat kene serangan gastrik..kalo dedulu lapor bley tahan lagik tapi skang perut x boley kosong ckit mesti dah rasa senak kat uluhati lar,tulang belakang da mula menyengat la rasa sesak nafas pun ada...tapi me x rasa lapar pun.agaknyer angin kat badan nih banyak lagiklah rasanyer...nekad nak berurut balik pasni..aritu patutnyer... tapi bley plak after pantang tu terlupa amik no phonenyer(bidan urut)..kene la minta balik kat jiran sebelah rumah(coz dia rekemen)...kurto betul lar...:)

peningkatan umur nih harus kene ada produk yang menyihatkan badan kita,ditambah plak dengan tanggungjawab yang bertambah..arrrkkkkooo..jawab iqram..tagline me punyer anak..kolagen pun da banyak hilang..yelah kalo tak silap umur 25 ke bawah kolagen tu maintain lagi…

MISS BHODAK TECHIK..MANA DIA NI?

Image
Dah lama sangat belog nih x berusik,me nak menaip pun macam tepu jer otak nak karang cite aper plak dalam belog nih...musti korank terpaksa baca @ buat-buat baca belog me ni kan? gahhhh..lah...aper nak citer yer?...Arini baru masuk keje almaklumlah dah 2 bulan cuti bersalin,macam pening pun ada,biasa ada bhodak techik kat sebelah duk agah-agah dia,"mana dia ni?",itu la ayat paling mahal kalo me agah-agah bhodak tomei nih....tak senang duduk rasanyer dia xder kat sebelah,begitulah rasanyer bila dah bergelar seorang ibu...dedulu bolehlah nk p mana-manapun ok set jalan...skang kene bedek anak dulu,lambat tinggal gah..lah...mana nk tinggalnyer..ada sedikit tatapan gambar untuk si bhodak techik nih...hee..rasa rindu jer baju dia me kidnap satu buh dalam beg siap-siap,ada tak para ibu-ibu,bapa-bapa yang buat macam me buat?musti ada punyer...time tido memalam cium dulu baju tu baru lena tido hahaha..x psiko ker.?.normal la kot tuh..

Sakit pulak kepala me pas makan nasi ayam kukus,a…