Posts

Showing posts from March, 2016

PERANGAI DAN ANGGAPAN

wadehh...masok citer baru jer...trus entry sepi.. hahahaha...sepi nau sunggguh ni...jangan kesepian sudehhh...
nak karang apa pun tak tao ni...masuk pic pun like tutttt... jer pc ni...da season gitu lar...
macam-macam benda nak citer dalam ni,tapi  tak tao nak start dari mana doluuuuu...
okeey...macam ni..

SITUASI 1
Bergroup whatapp ni memang bagus...boley mengeratkan tali silaturahim di antara satu sama lain..
dalam phone aku banyak group yang dicreate..termasuk la dgn family,opis,member-member sekolah menengah..dan seangkatan dengannya..

Benda-benda global ni,sape yang tak nak involve kan?kalo la mak aku reti baca...rasanyer mao dia juga ada phone seketul hihihi...tapi bila bergayut phone dengan dia...manjanggg la cakap" tinge mak panasss ler...xle cakap lama2 dalam phone"...katanyer...hehehe..so itu terpulang pada hak  masing-masing...nak  gunakan secara betul atau sebaliknyer...
situasi akan jadi panas bila ada sorang dua yang tidak reti nak hormat orang or perlekeh orang…