Posts

Showing posts from November, 2015

SALAM JUMAAT

Salam, hauuuucak!!!..uhuk-uhuk...banyak nau habuk dalam nih...dah berkepam dah...lama tak jenguk belog nih..asal rajin masuk la jengah,kalo rasa malas yang membuak-buak.. lupa terus nak update...hehehe...
banyak benda perkara yang berlaku penghujung tahun ni...ada yang manis,ada yang pahit,ada yang masam,ada yang kelat dannnnn...adaaaaa yang tak tao nak cakap haper rasa dia..hahahahaha...ada faham?

Lately ni musim hujan,sebab tu aku kalo nak bercuti  balik kampung tak pilih hujung tahun,aku akan pilih pertengahan bulan like penghujung bulan lima.cuaca pun da kira ok time tu..nak jejalan pun tak payah nak angkat payung ler aper ler kan?plus botol susu anak lagi..weee..memang mengundang keemoaan...lar kan?
Dinner com.pun da p aritu,so far so good,everything go by the floor...dapat anugerah yang tak disangka...sayang bos ketat-ketat hahahahha...hover...ramai yang pakai jubah mostly yang aku peratikan..ceh perati orang nombor satu aku ni hahahhaha...yer  la,kan da bagi job untuk tengok sa…