Wednesday, February 03, 2016

KESIHATAN

Vavavavavassss...terus masuk topik kesihatan,almaklum skang ni group whatapps ramai nau org kije misi kan??now aku dah batuk hampir sebulan,ubat batuk pun da nak abes,tapi still aku batuk like kerbau tua...sesak jer rasa nak napas,semput jer macamkan dah berlari 100meter,layaknyer...hehehhehe..
Umur dah meningkat ni,macam tu la selow jer nak sembuh.minum air limau dah,makan ubat doc.dah,now ada plak nampak kat status fb member,jus nenas campu halia...eh kalo la bley sembuh,minum yg xle nak telan pun aku gigih juga tao...ni asyik batuk jer siang malam,nak terkincit kincit jer rasa...ni pun sebab berjangkit.dari asben ke aku,dari aku ke anak...arrrr gitu cukup package nyer...last-last semau dalam umah pun batuk bersilih ganti...kasihan syngguh kami kan?:(.ni semau dugaan untuk mrnghapuskan dosa-dosa kecil.so haruslah redha kan?

Td kat blog peejburhan de buat sale la,so aku grab one set elfie rm100+freegift cleanser 30ml lagik...suka la aku kan?now pakai kaylena,BUT aku tak suka la misturizer punyer botol,bila pres tak kuar...so kene buka botol tu sauk isi kat dm tu baru bley apply kat muka...lousy jer rasa..aku tak suka botol leceh macam ni.mungkin pekat sangat kott....but cream dia ok kat muka aku...cuma fail packaging botol,agak murah,but harga mahal kedaunggg...sorryyyy la.aku tak pandai nak kipas,aku cakap benda  yang betol,produk dan botol harus la berkualiti.baru puas hati.eh macam tagline plak ni...bukan nak kata eh xle susah ckit ko ni?bukan masalah tu...tapi kita beli dengan harga yang mahal,so biarlah nampak  sepadan dengan kualiti,betul tak?
SO aku tengok ELFIE,packaging dia look okay...nampak sesuai dengan harga..macam tu la...baru konpiden nak beli...
tu jer nak cakap,xde hash tag segala.orang terencat jer ada hashtag kata RASHID,jadilah seperti RASHID eh...byeeeee....