Thursday, September 20, 2012

MILLA JOVOVICH("RESIDENT EVIL RETRIBUTION"

Salam semua,kalau-kalau adalah makhluk yang TERjenguk kat belog nih kan? thehehee..ermmm..eh..you all dah p tengok ke belom movie "RESIDENT EVIL RETRIBUTION",fuh!..sungguh-sungguhlah sayer tengok citer tu.. bukan ape,gaya aksi lasak pelakon dia tuh ha yang membuatkan sayer terlopong sekejap..sib bayek orang kat dalam wayang tu tak nampak, yelah kan gelap tu,sayer pun rasa kat mesia ni pun voley ajer wat gaya macam tu tapi apakan daya sistem kecanggihan filem kita belum sampai lagi di tahap yang memuaskan.
Nama pelakon tu MIILA JOVOVICH, Milla Jovovich  is an American model, actress, musician, and fashion designer...fuh! full package tuh...really admire la dia punyer mutu lakonan kan?sape setuju angkat tangan! :),Apa-apa pun moh ler kiter layan pic milla nih....staytune....


pertukaran masa,harus waspada!
Dikejar zombie!...ala-ala zombie kampung pisang...tapi zombie yg nih lagi ganaz ngeee..
pertukaran tempat di tokyo jepun plak...virus2...



cerita nih x abes lagi sebenarnya,ada sambungan lagik tuh....coz zombie dah berkampung kat sebelah plak tunggu masa nak menyerang balas,sama-sama kita saksikan di kemunculan akan datang,ceh...macam iklan la plak...pepon layan erk....heeehee....

4 comments :

  1. Tgk mcmni pun da tau cte ni best...tp xd ksemptn lg nk p tgk.. :)

    ReplyDelete
  2. Rabiatul Adawiyah: Memang best citer ni ,bikin suspen jer,kalo x jerit x sah...bley siku org sebelah he..he..he..

    ReplyDelete
  3. nak ajak en.tunang tengok la petang nanti kalau ada rezeki. aritu tengok cite Aji Noh Motor. xbest :( hukhuk

    ReplyDelete
  4. rafflesia: sila-silakan...memang x rugi...heee..

    ReplyDelete