Thursday, April 26, 2012

UMUR YANG PANJANG

wah! dah masuk bulan may dah tup2 birthday aku pun da lepas,even my hubby pun tergesa-gesa belikan aku kek petang tu,ari mgu ngko...hubby bz kt pantai mencari sesuap nasi untuk disuap ke mulut si isterinyer ni ha..puas hati ekekeke...en.suami dah berkomplot dengan si kecik mulut becok,belikan cheese kek..menceceh tersenyum riang la aku kan da mcm kanak2 ribena plak...even 0n 25th malamnyer tu abg dah suh siap2 nk bw p makan kt kedai mr chan abdullah..first time plak masuk kat kedai tu....wah! kedaung-kedaung jugaks reganyer xpela disebabkan da masuk dan duduk kt kedai tu,orderkan ajer la,tup-tup makanan pun da sampai,eh..eh..en suami boleh tahan banyak juga lauk ni,puas hati la coz reganyer?diulangi sekali lagi...K-e-D-a-U-n-G...sangat...ramai plak yang datang makan mlm tu...coz chinese food kan susah ckit kalo kat area shah alam ni nak halalnyer..itu aje la yang seadanyer untuk aku yang dah nak masuk club 30's ni..muahahaha....

No comments :

Post a Comment