Friday, April 27, 2012

Klik...Klik Check Gaji..

Uuiihhh!..rase da lenguh dah tangan aku ni menekan butang affin on9 nih...pukul 10.30am dah check,errmmm...x masuk lg...pukul 11.00am check lg  hampa...x masuk lagi...aaiiihhh...ritu En.bos cakap gaji awal masuk untuk bulan nih....teruja sangat...tapi...nape x masuk2 lagi nih...:( ,jup lg la tu kot  ececeh.:)..ayat penyedap hati untuk menjawab soalan2 yang timbul kat kepala aku ni.......errmmm..Hopefully ada la lebihan duit gaji untuk berjalan-jalan dengan en.suami..aiih...dah lama gak rasanyer kami x berjalan,last sekali aritu berjalan ke genting highland....Dah penat-penat kerja ni apa salahnyer kan,berjalan jauh ckit,hilangkan penat lelah,stress yg berload-load,tp kalo da ada baby nanti..mungkin jadual pun akan bertambah perlahan ckit kot ececeh...perlahan ker?ntah2 lg ligat nk berjalan...kikiki...macam nak p ke pulau perhentian jer tempat nih x pernah jejak lagi,mao ka en suami?

Thursday, April 26, 2012

UMUR YANG PANJANG

wah! dah masuk bulan may dah tup2 birthday aku pun da lepas,even my hubby pun tergesa-gesa belikan aku kek petang tu,ari mgu ngko...hubby bz kt pantai mencari sesuap nasi untuk disuap ke mulut si isterinyer ni ha..puas hati ekekeke...en.suami dah berkomplot dengan si kecik mulut becok,belikan cheese kek..menceceh tersenyum riang la aku kan da mcm kanak2 ribena plak...even 0n 25th malamnyer tu abg dah suh siap2 nk bw p makan kt kedai mr chan abdullah..first time plak masuk kat kedai tu....wah! kedaung-kedaung jugaks reganyer xpela disebabkan da masuk dan duduk kt kedai tu,orderkan ajer la,tup-tup makanan pun da sampai,eh..eh..en suami boleh tahan banyak juga lauk ni,puas hati la coz reganyer?diulangi sekali lagi...K-e-D-a-U-n-G...sangat...ramai plak yang datang makan mlm tu...coz chinese food kan susah ckit kalo kat area shah alam ni nak halalnyer..itu aje la yang seadanyer untuk aku yang dah nak masuk club 30's ni..muahahaha....