WELCOME TO 2018# BETASHA# EWHHH

Assalam...ahaiii lama dah x berupdate belog nih...tuan tanah a bit kebizian lately nih...amacam korank tahun ni ada cer best best ker yang ingin korank nak citerkan disini?NS xde apa sangat yang nak distorykan cuma  ada satu benda yang NS agak tak sangkalah NS boleh buat iaituuuuuu BAWA KERETA.jangan gelak suka sangat yewww...kiter memang tak berani tao bawa kereta...tetapi demi anak tepaksa juga buat- buat berani.kalo x berani sape lak yang nak anta dia p balik sekolah kan?
So by hook or by  crook have to yarrrlllll...

Okay itu satu hal..perancangan untuk saya memiliki sebuah rumah juga terlaksana walaupun xdelah hebat nau umah tu janji ada tempat berteduh dari panas dan hujan  pun jadilah.kira dah boley masuk nanti NS nak deco-decolah..hehe...itu memang impian NS cantek x cantek belakang kira hasil sentuhan tu yang paling penting gitewwww hahahahaha...korank jangan meluat plak yer baca impian NS ni...(mata kat atas tangan kat bahu)

Ermmm nak tulis apa lg yer...macam xde idea plak nak story mory...nak citer pasal  p jalan-jalan  belom lagi...bajet tengah ketat..tadi keta plak minta angpow melayang rm600...bergegar satu keta time nak balik shah alam..NS bawa p kedai dengan mak mentua elok jer..mungkin sebab bawa slow kot so x rasa..kat highway asben bawa laju tu yang  boley detect tu...
NS kalo balik PD mesti nak pergi PD WALK..barangan DIY Aduhhhh ku ckp kat ngko boley abes duit menyoping..Ada jer nak beli..

okaylah sampai disini sahaja,,,hampir kekeringan idea youuu...ahahaha..
bye..ada masa taip lagi...xde masa tunggguuuuulah ko :)

#BETASHA#



Comments

Popular posts from this blog

DUGAAN DI BULAN APRIL

BORAK SESAJER

UJIAN ITU HADIAH DARI ALLAH