Posts

Showing posts from February, 2016

KESIHATAN

Vavavavavassss...terus masuk topik kesihatan,almaklum skang ni group whatapps ramai nau org kije misi kan??now aku dah batuk hampir sebulan,ubat batuk pun da nak abes,tapi still aku batuk like kerbau tua...sesak jer rasa nak napas,semput jer macamkan dah berlari 100meter,layaknyer...hehehhehe..
Umur dah meningkat ni,macam tu la selow jer nak sembuh.minum air limau dah,makan ubat doc.dah,now ada plak nampak kat status fb member,jus nenas campu halia...eh kalo la bley sembuh,minum yg xle nak telan pun aku gigih juga tao...ni asyik batuk jer siang malam,nak terkincit kincit jer rasa...ni pun sebab berjangkit.dari asben ke aku,dari aku ke anak...arrrr gitu cukup package nyer...last-last semau dalam umah pun batuk bersilih ganti...kasihan syngguh kami kan?:(.ni semau dugaan untuk mrnghapuskan dosa-dosa kecil.so haruslah redha kan?

Td kat blog peejburhan de buat sale la,so aku grab one set elfie rm100+freegift cleanser 30ml lagik...suka la aku kan?now pakai kaylena,BUT aku tak suka la mistu…