Posts

Showing posts from October, 2015

KENAPA MASIH BERSIFAT LANGITTT...

Image

SALAM JUMAAT..

Asalam...dimulakan dengan bismillah...,haloo..ma maya fren?ada baik ka?hahahahaha...wah...gue semangattt jugek arini coz sok lusa kan cuti...tetambah lagi jerebu pun da semakin berkurangan disebabakan hujan semenjak dua tiga hari ni...syukur sangattt..kalo tak rasa sesak napas jer...gue kann orangnyer semput lahaiii...

Okay,anyway xde benda la nak citer..juz wanna say...semoga anda semua hidup diberkati,dimudahkan urusan dan dimurahkan rezeki...aminnn...:)

Salam jumaat,mari kumpul pahala...

GUE PUN NAK CHANTEK..

Image
Hallooooo..my maya fren pekaborr?assalam..semoga hari ini dan hari seterusnyer hidup kita diberkati olehmu ya Allah...amin..eh...cepat nau weeks ni kan?dah ari khamis malam keliwon hew..hew..hew.. .jeng..jeng..jeng...hep...cepuk kang kesitu plak..:)now nak story..member ader rekemen produk nih..berasaskan buah n tumbuh-tumbuhan..gitttchewww..gue suka..sharinggg is caringgg kan?so gue share yer..cilok dari pic henchekkk google yah..


Seee...gue dah berangannnn lebihhh nih..miahahahaha lantakan di situ..tp gue nih beli jer memanggg semangattt teruja...nak pakai ikotttt moood..ada pasanggg surutnyer...gitchewwww...ahahahahha...
so now de promosi yer kengkawan...gue pun beli atas kengkawan jugek dalam rm120 lebey gitu lar...normal dia pun nak cecah rm180++ kan?pe lagi grab lar sementara bley save duit tu kan?hihihi..

kaylah...gue chowww dulu...de masa kita bersua lagi...hiyaaarrrkkkk......


OLE-OLE JAKARTA..

Haloooo...i need ur love..i need ur love..i need ur love..love...love..love ..love..love..love...,assalam,pekabo kawan alam maya..wahh..wah..wah...gigih plak nih..yer nak update..hahaha..actually nak story bout my ole-ole from jakarta..my sister in law just get back from jakarta..attend wed her husband nephew...owwhhh..dedua pengantin sama cantik sama padan yer...pengantin laki org mesia,pmpn org indon,cantik pengantin perempuan,kira regu la bila duk bersebelahan dengan kris dayanti,tp mata gue dia lg so cantik dari kris dayanti lar hahahahahaiii...tettt...

Dapat la ole-ole magnet fridge n baju like jubah but u have to pakai seluar panjang belah dalam,coz jubahnyer senteng..but look a bit different yah.."bley giler la p jakarta", sound my sister in law...x tao nak pilih yg mana satu...semua cantik-cantik.belaka..si techiik pun dapat dua pasang baju from mak longnyer..suker la techik...itewww...dan gue pun ghitewww jugek..hahahahhaa..ayattt... nak bg lempang-lempang jer nih..…

WELCOME OCTOBER,GOOD BYE SEPTEMBER..

Haloooo...lo..lo...lo..lo..lo.lo...,assalam..eh asal cepat nau yerk tahun nih..tahun depan dah beralih umuq gue..eh dah semakin kertu lak rasa...rasa jer la kertu tapi tetap rasa dirik empunyer ohsemmm gitchewww..eh macam nak minta penampar jer ayat nih...ahahahahhaiiii...lantakkan di situ...sendiri tulis sendiri baca..who cares,why bother you....heiiiii...!!!..tetiba azwana sangattttt...heh...

Entahlah..pepetang nih tetiba gatai tangan nak update..nak masuk gambor..pc ni diharamkam...ahahahaha...tak tao la...x detect ajork usb gue nih...uhuhuhuhuuh... kecik hati..now suka layan baca blog si peej,elly,lieyalatif &neenaanuar tu..x bosan baca...eh lupa lagi sorank nih kak di..sempoi ajor ayat yang dorank guna dalam belog...so gue suka la nak baca..eh...itu jer citernyer..anak pun dah semakin sihat dari demam dan batuk..n mysoulmate pun naik okay dah..nak berjalan-jalan x bley lagi lar...jerebu semakin mengiler skang nih..sebabkan angin bertukar arah...ujan la juga...tapi still xle l…