MEREPEK AJER

Assalam....eh tetiba ada mood nak update blog kan?hahahahah..even badan tidak begitu cargas arini dek kerna tetiba terkene serangan muntah-muntah n cirit birit,food poison kali nak?malam tadi sungguh mencabar la,muntah setengah plastik n lari plak ke toliet cirit yang memang ko xle nak tahan...10 kali repeat,boley beat??beruhuhuhuhu..la aqu kat dalam toilet tu..uwaaa...nape la jadi cengini kepada qu...salah makan ker apa,pun x tao la..Ni pun nak minta jasa kawan p tolong tapaukan..eh lesu giler ni..tangkap pinggang semua der.. dah la tengah bendera jebonnnn nih...huwaaaa..lar.

Blk keje ni ingat nak maraton ke klinik...gue suda x tahan wooo..harapnyer cepat sembuh..dah tuo memang gini la huuhuhuhu..".ada jerrrr",tagline anak aqu...

kayla uooolsss..nak masuk pic apa pun x boleyyy...x detect lak cpu nih..memacamlah kan?
eh dah abes?itu jer nak tulis nyer pun??..nanti la qu tak sihat lagi nih...tgu..nasi goreng ikan masin nih...auwww...








Comments

Popular posts from this blog

BORAK SESAJER

TERINGIN NAK MAKAN DURIAN

WELCOME TO 2018# BETASHA# EWHHH