Posts

Showing posts from July, 2015

CUTI RAYA

Assalamuailakum..salam sejahtera...,adeh... malas nau skang yer nak apdate blog...ala x kesah punggg...bukan der  owang bacanyer pun kan????..da abes raya nih..mood bekerja la plak yer..hihihi..
cuti lama ok,time raya ritu..sape kate x cukup mai ku cepuk bagi sedar ckit hahahahhaha...apa dia????aperrr????ini gaya slanga anak ku time bercakap..tatih skunk nak bercakap jer kerjanyer...antara paham tak paham lar..angukkan jer bagi dia semangat...hihihihi...

pergghhh....cuaca panas sekarang ni kan?dengan politik pun panas habaq hang...ku x tau pasal politik,cuma berharap semoga kita mendapat pemimpin yang jujur dan telus dalam mendukung serta menggalas tugas sebagai ketua dalam negara...jangan sampai ada dua co pilot..eh...merapu ke situ plak...cuti hari raya..tahun ni yang bestnyer dapat berjalan-jalan ke melaka,seremban,p open house bangi,rumah sedara mara belah hubby ku...eh seronok la kira tahun nih berbanding tahun lepas...melepek jer kat umah...now si techik tu dah  berumur dua tahu…