Posts

Showing posts from December, 2014

PLANNING SANGAT

Image
Assalamualaikum wbt., syukur kita masih lagi bernafas di atas bumi ciptaannya...diam tak diam sedar tak sedar kita dah menghampiri penghujung tahun 2014...selama setahun apa yang korank dah buat dan laksanakan?impian,target,perancangan dah dilaksanakan ker blom?ada yang tertunai..or masih lagi terpisat-pisat tak tentu arah..masih lagi berbaki tak tertunai.....hahahaha...

Confirm punyalah.. same goes to me...banyak yang tak dilaksanakan,mungkin juga kekangan masa...ceh!! masa... lah yang nak dipersalahkan..hihihihi...kekadang kita wish nak itu nak ini..tetiba bila nak dilaksanakan ada benda len plak yang mencaras planning kita..nawaitu..apa-apa pun ,kita buat yang mana bley let go dulu...ada paham?ini berkaitan aku punya planning lar..korank punyer aku tak tao..tak campur..

Tahun depan planning nak balik kampung..macam biasalah cuti skool bulan jun..time tu la pun  nak jumpa mak ayah,adik badik sepupu sepapat semua..wah... ada nampak gaya rindu tak kat kampung?planning berdentam dentum…