Posts

Showing posts from September, 2014

Kumpulan Nasyid Dari Thailand Mengalunkan Nasyid Dari Malaysia

Salam,monday mornink blues yerkkk? x mao bluess-bluesss...jom kita layan lagu nasyid ni...insyallah boleh menghindari diri dari rasa kemalasan tahap maksima...hew-hew...keje pun semangatttt beta gamma...gitu..=)
















HADDAD ALWI Feat PADI.bismillah

So ni la dia..tuan empunya lagu yang bait-bait lagunya meruntun jiwa adinda..start from kejadian MH370,lanjut  ke MH 17,this lagu selalu menjadi selingan kepada tragedi itu...sedih plus pilu dan syahdu bunyinyer...dari kumpulan PADI,teruskan tontonan anda...



KISAH PELAJAR UIA MIMPI JUMPA RASULULLAH

Salam,actually aku nak google lagu rasullah sebenarnya...then tetiba terclick video kat bawah ni...ekceli after watching this, sip(sangat)....menyentuh hati,kalo la aku itu k.syamimi..betapa bertuah dan beruntungnya...sedih baca kisah  penderitaannya...bab yang dia sakit muntah-muntah tu x sure buatan orang or apa.?..tetiba rasa insaf sangat sebab suka mengeluh dengan tahap kesihatan diri ini yang tak bape sihat nih....bersabar itu perlu ada... yer bersabar...

so nak tao lebih lanjut,sila freekan diri anda untuk terus menekan butang play....selamat menonton..







*Eh youoolllsss nak tao ker lagu ni dari band mana?okay akan menyusul kendian...*

MEWANGI LA SANGATTT..

Image
Nak buat entry pun tersenguk-senguk jer kepala nih...al ketidoran jer rasa.Respek sunggoh dengan blogger tegar yang setiap hari ada jer citer yang dorank up kat entry memasing...but seriously tak borink la aku baca like kak di,elly in wonderland,kasih aleeya,peej burhan.,leyalatiff and sorank lagi nih ana suzana..semua  nih para isteriannn orank yer..ana suzana punya entri biler ler nak update..(nak tengok resepi la tuuuuu..)
So now aku nak tulis apa yer,gosip?eiii..serious x reti,okay fine...cerita pasal lagu la...now aku dengar lagu nih sangat top okay.mewangi from akim..majistret, rancangan  meletop punya pasal la ni kendalian neelofa+nabilicious sangatttt tu..susunan lagu pun cun plus lirik yang superstar best..eh tetiba superstar...no kaitan okay..jangan interframe...hahahahha...

So malam tadik time nak mandi jer,mesti tetiba rasa nak nyanyi...syaitonnn sangat,mana bley nyanyi dalam bilik air kan?itu yang kekadang setengah jam duduk dlm bilik air tu...tu mandi jer x bersyampu lag…