Posts

Showing posts from August, 2014

APA SAJA PUN BOLEY

Image
Salam,hi pekabo?rasa nak berkongsi citer tapi macamkan xder idea sangat pepetang nih,kalo pepagi tadi mungkin menderu-deru idea kuar..ok ekceli arini xder benda sangat nak citer...ingat nak masuk pic keletah anak jer..pejam celik dah setahun sebulan dah anak aku...wowww so fast kan?masih terkenang-kenang lagi diri ini sakit-sakit lagi nak bersalinkan dia...itu aku cakap...tup-tap tup-tap imagine dah masuk skool plak eh..lajunyer mikir.sib bayek x mikir lagi eh dah besar dah anak aku ni ,bila nak kawin,ada calon ke?.eh..  over kan?

Tanpa melengah-lengahkan masa lagik moh ler kite layan pic super duper trio zum-zum from iqram..kat tibi xder yer ayat-ayat cengini,ia datang dengan sendirinyer..idea itu mencurah-curah bak mencurah air kedaun keladi...eh apa dok mengarut ni..hahahaha...

Meh la kita saksikan;


Aksi yang pertama(celeb.. 1 year birthday)










Aksi yang ke -2 (lokasi dirahsiakan)










JANGAN OVER SANGAT BOLEH?

Alhamdullilah,setelah sekian lama hujan tak turun,semalam dan arini hujan turun mencurah-curah tanda rahmat dari yang maha esa.syukur sangat-sangatBulan ni masih lagi dalam mood raya.raya kan sebulan.kalo nak bercerita 2 hari 3 malam pun x abes citernyer eh...tahun ni tema baju raya kita orang hijo turqoise gitu hehehehe...memula  hubby beli baju kurung tu untuk present birthday aku..ntah macam mana ntah tetiba decide nak buat baju rayalah tahun nih...so save budjet la en.jai..bagus si isteri meringankan beban si suami..so dah setuju apa semua,maka tercetuslah tema hijo turqoise kita orank tu..wah...meriahhhh...na....eh.

Aku kekadang tak faham,skang ni kan tengah hangat kes gaza palestin vs israel.israel asyikkkklah..dok menyerang palestin..ko dah kenapa kan?sebok nak bom-bom negara orang,sel-sel otak tak berhubung ker apa gamaknyer...serious xle hadam pangai dorank nih...apa yang aku tahu as a human ko tak patut macam tu..ko bom orang awam kot..kalo nak gadoh perang,tentera israel vs…