Friday, March 24, 2017

NAIK BAS 2017

Hye uolls,pekabar.sihat?xnk tanya aku kesihat ke idok?aku mcm biasalah on off suhunyer hehehe..anyway nak citernyer, aku agak lama jugak la x naik bas jejauh ni,sorank diri lak tu..takoittt tu memang la tempat orang kot,even dah kahwin n ada sorank anak,kira as perempuan musti akan ada rasa diri ni terancam pabila sang somi tiada di sisi...wah gitu ayatnyer ahahahaha#silapengsan#

So,today aku p menapak ke stesen bas seksyen 13 shah alam,with my asben menuju ke kaunter no 9.so tanya punya tanya n then after for a while dapat la tiket bas berharga rm10,yeayyyy!!! sila tepuk tangan..destinasi pelancongan dari shah alam ke seremban kahkahkah..eh tapi lupa lak nk tanya terminal 1@2 bas tu berhenti..cemas okey walaaupun jadi mak-mak sangat nih...kalau bawa anak mcm mana gamaknyer,mao terkucil spender polkadot...ahahaahha..#shhhdiammm#macam-macam lak aku pikir macam cun sangat(berdoa dalam hati semoga aku duduk dengan orang yang sejantina dgn aku)tolong la jangan la bangla ke,nepal ke???matilanak...sebab ada program sabtu ni,pasai tu la cheq kene naik bas,si somi p dulu pasai nak niaga...so bye-bye jer la...uhuhuhuhuh sedih bangat nih...ahahahaha...
Naik bas,kita dengar memang nampak mudah,dengan kes aku yang suka sangat terkucil pabila bergerak ke distance yg jauh ni..abeslarrr...ingat driver bas tu nak layan aku siap berhenti untuk ke public toilet?tentulah tekan  button NO jawabnyer..owhhhh what a life bak kata jihan...
okaylah..malas nak fikir,baik aku think positif aje semoga urusan aku dipermudahkan esok,aminnn..ya rabal alamin..

bye..ada hati nak update lagi aku update la yer.byelovemuahhhh...

No comments :

Post a Comment