Friday, August 12, 2016

CAMEROON HIGHLAND BAWA MAMI JEJALAN


perjalanan ke cameroon highland..adalah waterfall dia yang cantikkk jugak lar

kat sini la kami duduk,tapi umah sebelahlah double...yang ni single..boley amik rambutan,kelapa gading,langsat,daun pisang,daun ubi kayu..itu pun  tukang jaga tu yang kasi.katanyer tak larat nak makan dh..hahaha..

yang ni sungai belah belakang challet...indahnyerrr...sebab belakang tu ada balkoni...bunyi cengkerik pun kedengaran..besstttt giler...baru la kampung kan?? hahaha...
posing harus ada yer...hehehe..


sambung ke sini plak...

kat hujung tu bley tinjau gunung ganang cameroon nih...indahhhh...sangat...rindu la plak...ada rezeki datang lagik..yeaaa...

budak tecik ni bab amik pica memang fail,tak maonyer hahahah...
ni pun sorok muka okey...

yang ni pun dah tergeliat geliat abah dia kepit tak bagi larikkk agagagaga...

duriannnn...yummm.yummmehhh...dapppp...hhahaha..ni beli kat atas bukit boronggg dapat murah dengan orang asli kat situ..

yang bulat merah tu buah cinta...rasa dia??pahit,masam ,manis macam percintaan korank lah yer...sebelahnyer plak buah strawberi...yang tu bese lar...kadang manis kadang masam...tapi mostly mashammmm lar...kerut-kerut dahi time makan nasib ada pencicah coklat dia...
ini adalah video ekslusif belakang challet yer ahahahha..
Okay lar takat tu jer la percutian nyer,harap harap lepas ni ada rezeki lebey terjah penang plak yer..hehehe..
byee...

No comments :

Post a Comment