Tuesday, July 26, 2016

REUNION RAYA 2016 PD KE MELAKA

wee..sejak dua menjak nih badan rasa bisa sakit semacam jer..minggu lepas urat belikat,sedu sedan nangis tak boley bangun dari katil...nak pakai baju pun payah..bila jmpa doktor,dia cakap aku terlalu lama duduk dekat kerusi n guna komputer pun yer..so postur duduk pun tak betul..mungkinlah agaknyer..dalam tak sedar kita telah mencederakan postur badan kita...betul ker ayat aku nih..hakakkaa..satu satu penyakit datang..dari migrain,resdung now paling latest asma pun dah ader...eh manja sangat badan nih..ternak penyakit ajerrr..tak boley jadi nih...harus cari suplement yang boleh menguatkan sistem immunisasi tubuh badan giteeww..
 Raya jer,abes bedal makan itu ini,pantang apepun takder..seee...how bad i am..lepas tu merungut...why i sakit itu,why sakit nih tetiba ader..serious aku syak pun pemakanan yang tak betul penyumbang paling besar kepada penyakit aku nih..

Okay,demam raya pun tak abes lagi nih,kawan en.asben ajak reunion ke melaka..jangkanyer 3 rumah jer nak pergi...tetiba jadik 6 buah rumah...ko ghaseeee...memacam makanan yang disumbat makan ke dalam perut tanpa rasa bersalah...lagi sedap lagi giler nak tambah...bahahaha..but ikhlas yer rumah dorank cantik and sangat bersihh.satu lagi dorank memang very welcome kita datang umah dorank...kalo dorank datang umah aku mesti dorank pitam...banyak mainan terabur..mohon bertabah yer..so sila jangan salahkan orang len pfffttt..dari bukit katil nak menapak balik ke port dickson..malam baru sampai..sampai umah lapar balik kahahaha...gilllssss punyer perut..serious hepi tummy bila kenyang balik...puasa aritu turun 4 kg,now rasanyer naik 6kg kottt...dasar xle nak kuruihhh nih..hahahhha...

Umur 30 series nih macam tulah,sakit mula datangg...eh malaslah nak pikio..so now kene banyak minum air masak..berangan boleylarrhhh..ku update blog ni pun pasal ngantuk sesangat..so bila jari tu digerak-gerakkan dan otak mula berfikir nak taip apa,automatik tak  jadi nak ngantuk...itu tips yer aku ajarkan..ahak

No comments :

Post a Comment