Friday, November 27, 2015

SALAM JUMAAT

Salam, hauuuucak!!!..uhuk-uhuk...banyak nau habuk dalam nih...dah berkepam dah...lama tak jenguk belog nih..asal rajin masuk la jengah,kalo rasa malas yang membuak-buak.. lupa terus nak update...hehehe...
banyak benda perkara yang berlaku penghujung tahun ni...ada yang manis,ada yang pahit,ada yang masam,ada yang kelat dannnnn...adaaaaa yang tak tao nak cakap haper rasa dia..hahahahaha...ada faham?

Lately ni musim hujan,sebab tu aku kalo nak bercuti  balik kampung tak pilih hujung tahun,aku akan pilih pertengahan bulan like penghujung bulan lima.cuaca pun da kira ok time tu..nak jejalan pun tak payah nak angkat payung ler aper ler kan?plus botol susu anak lagi..weee..memang mengundang keemoaan...lar kan?
Dinner com.pun da p aritu,so far so good,everything go by the floor...dapat anugerah yang tak disangka...sayang bos ketat-ketat hahahahha...hover...ramai yang pakai jubah mostly yang aku peratikan..ceh perati orang nombor satu aku ni hahahhaha...yer  la,kan da bagi job untuk tengok sape pakai pakaian paling cantik.top top sabun pencuci top kan?.so tu la job aku n team..penyambut tetamu pun yer...terasalah awesome sangat..(buat macam suara nora danish)yuckkssss!! tolonggg la ada ker?hahahahah...vain as always gitu konsep kaedahnyer...eh amende aku melalut ni?hah! yer sambil mata naik ke atas,tangan dok pegang pen sambil berkira-kira untuk pergi ke mana cuti yang aku nak amik hujung tahun nih.melaka?ehhhh no no no..melaka lagi?seriously??ubah angin plak...mandi sungai pun takper ok,kiah rela ahahahhaa...eh betollll.larr..bley bbq,melantak lagi kan?konsep memang jenis nak mentekedarah jer...perut kenyang hati manyak sinang bak kata kawan aku yang tacinggg...biler org dok asyik mengata dia gomok...why bother kan?kalo tak,takder la abam bocey kata gemok iteww ohsem...ker sajer abam nih..hahahahha...dulik lar yang penting tak p melaka yer...tempat len kiah hokey..

So bulan ni like penuh jadual,dua orang anak buah gue kawin..so nanti ada baby mak gue ada cicit lak..waiiisehh...tapi mak still maintain cun hahahahhaa...boley?
okaylah,nebes plak nak naik atas amik cek...huaarrhhhh...gumbiranyewwwitewwww ahahahhaha..
k...bye..
salammmm...jumaat semuanyer...:)