Thursday, October 01, 2015

WELCOME OCTOBER,GOOD BYE SEPTEMBER..

Haloooo...lo..lo...lo..lo..lo.lo...,assalam..eh asal cepat nau yerk tahun nih..tahun depan dah beralih umuq gue..eh dah semakin kertu lak rasa...rasa jer la kertu tapi tetap rasa dirik empunyer ohsemmm gitchewww..eh macam nak minta penampar jer ayat nih...ahahahahhaiiii...lantakkan di situ...sendiri tulis sendiri baca..who cares,why bother you....heiiiii...!!!..tetiba azwana sangattttt...heh...

Entahlah..pepetang nih tetiba gatai tangan nak update..nak masuk gambor..pc ni diharamkam...ahahahaha...tak tao la...x detect ajork usb gue nih...uhuhuhuhuuh... kecik hati..now suka layan baca blog si peej,elly,lieyalatif &neenaanuar tu..x bosan baca...eh lupa lagi sorank nih kak di..sempoi ajor ayat yang dorank guna dalam belog...so gue suka la nak baca..eh...itu jer citernyer..anak pun dah semakin sihat dari demam dan batuk..n mysoulmate pun naik okay dah..nak berjalan-jalan x bley lagi lar...jerebu semakin mengiler skang nih..sebabkan angin bertukar arah...ujan la juga...tapi still xle lawan asap jerebu nih..annoying jer rasa pada manusia yang xde rasa responsible nih...

hokaylah...itu jer pun  nak tulisnyer..idea like sendu gichewww..ahahahaha.... malam nih tidor bertemankan patchwork..auuw...sejuk...matik la kene keji plak dengan ayat nih..dulik lar...
bye...gue sinchowwww...

2 comments :

  1. Haha why bother . Tulis je apa nk tulis kak blog kita kan hihi

    ReplyDelete