Monday, October 05, 2015

OLE-OLE JAKARTA..

Haloooo...i need ur love..i need ur love..i need ur love..love...love..love ..love..love..love...,assalam,pekabo kawan alam maya..wahh..wah..wah...gigih plak nih..yer nak update..hahaha..actually nak story bout my ole-ole from jakarta..my sister in law just get back from jakarta..attend wed her husband nephew...owwhhh..dedua pengantin sama cantik sama padan yer...pengantin laki org mesia,pmpn org indon,cantik pengantin perempuan,kira regu la bila duk bersebelahan dengan kris dayanti,tp mata gue dia lg so cantik dari kris dayanti lar hahahahahaiii...tettt...

Dapat la ole-ole magnet fridge n baju like jubah but u have to pakai seluar panjang belah dalam,coz jubahnyer senteng..but look a bit different yah.."bley giler la p jakarta", sound my sister in law...x tao nak pilih yg mana satu...semua cantik-cantik.belaka..si techiik pun dapat dua pasang baju from mak longnyer..suker la techik...itewww...dan gue pun ghitewww jugek..hahahahhaa..ayattt... nak bg lempang-lempang jer nih..hihihi..semua dapat ole-ole lar..gue pun tak tao biler la ada peluang nak trip ke sana kan?tunggu kaya nanti kot hihihihii...jakarta,bandung xder haze yer puan-puan...belah-belah kita ni plak kene kan?like ehhh...x acinyer...gue sakit,anak sakit,hubby pun sakit..gara-gara haze nih...now pun still haze lagi..nak jejalan bawa anak main kat luar pun xle ni,even anak dah ketuk-ketuk pintu amukan nak keluar jenjalan...siann...sabor yerk..perghhhh...statement tiga tahun macamkan tiga hari tu xle tahan tu...tiga tahun nak hadap haze nih...eh y negara kami jadi mangsa?hope jangan cakap jer tiga tahun...but dorank  usaha tu baguslah...dari buat derk jer..ok now..lg satu bala...minyak naik,rm0.10,eh rm0.10 pun nak bisinggg ker?eh mesti lah...kalo satu sen bley la lagi dendiam...tu bley masuk tabung okay..

Eh,banyak plak melalut nih...student pun da start exam,coming soon cuti for 3 weeks..so memangggg...sooo..sunyi giler la nanti..ha...mula la scarry,horror semua keluar nanti...ahahahahaha...

Ada pantun untuk anda,macamkan hebat jer rupa pantun nih..jangan nak keji yerk,nanti kang kene taji kepala hang...ahahahaha...
<
<
Dua,tiga meow berlari
manakan sama si meow belang
dua,tiga,mana nak cari.
manakan sama iqram sorank..


2 comments :