Tuesday, September 15, 2015

KOPI MELOKEK..

Hallloooowwww...Assalamuailakum...,eh update lagik...sape yang duk kat area seksyen 13 shah alam?now kepochi...ada kopi yang super dupper lazat lemak berkrimmmzzzz.disukai ramai...ahahahahhaiii..pc prob la xle nak tepek pic..sorry uoollssss..ala gerai kopi ni depan apartmen perdana tu..dekat dengan giant 13 tu...baru nak try arini,tengok rasa dulu macam maner,meletop ker tidak rasa dia...hihihihihi...semangat ok kerjaaaan arini...even jerebu tengah mengattack...(eh..bahasa apernih?)

mungkin macam nih..

dannnn...mungkin juga yar..macam nih.. 

Apeponnkan...kita try kejapppp jer lagi...hihihihihiih...kecur airrr liurqqqq...

CERMIN..OH...CERMIN....

hallooooo..lo..lo.loooo..assalamuailaikum..,salam sejahtera....ahahahaha...semangat nau lak nak update belll...log,maklom lar sok cuti 1 malaysia kan esok?terooossss kak tonnn  BERSEMANGAT waja nak tulis entry...poyo jerk kan? nak citernyer...power mata gue da semakin naik kemain okay...salah sendirik 24/7 tenet manjang..now rasain kamo yar tonnn...hahahahahah..eh pesal lak ton yang dipersalahkan??
meh kiter layan spekie comei nih,hasil carian uncle google..tapi kalo gue yang pakai memang look azab ckit lar...ahahahahahaiii...
comei kan?but sesuai ker gue pakai nih?
tommy pakai pungg comeiii..ahahahahaiiii..
look sosuai jer...ah..tetiba poningggg nak pilih..
eh...like pitam plak duk cari yang sesuai terletak molek kat muka...maraton ke kedai cermin mata lah lagi sonang..ahahahahaha...

Nota Kakian:abe domok pleaze lanje...ahahahahahha..

Monday, September 07, 2015

EH..ADA STORY..

Errrmmmmcharrkkk arrrr....ada terkejutttt ka?hihihi...rajin...sangattt.. sebenarnyer aku nih...tu pasal la tetiba jer nih nak karang ayat bagaiii...eh nak citer apa yer?idea pun like sendu jerrr...now aku dah okay da dari kene cirit ritu...penat okay maraton ajer ke toilettt..sib bayek telan pil chi kit teck aun..ke klinik memangggg lar aku malas bangattt... ehh..ehh...da masuk bulan september dah...eh cepat nau masa berlalu..usia pun semakin meningkattt..telanlah jamu kencur untuk kelihatan lebih mudaaaa...eh.

mendiang inspektor margaret tugam






syukur da kene tangkap..jahat nau mulut..


Now kecoh pasal berita seorang inspektor polis yang dirempuh oleh seorang mat rempit ketika sekatan jalan raya batu pahat-mersing.mendiang yang dikenali sebagai inspektor margaret  tugam meninggal dunia setelah bertarung selama 11 jam dalam unit icu hospital kluang johor..actually dia ni one of my fren punya anak makcik.kampung pun sebelah jer dengan kampung aku...semoga beliau ditempatkan di kalangan orang yang baik-baik..

Now kat PD pun asal hujung minggu jer memang sesak dengan mat-mat motor yang berkonvoi..ada yang ok dan ada juga yang bawa laju like jalan raya dia yang punyer...biasa yang motor besar ni mostly veteran la aku tengok...yang motor jenis kecik-kecik nih memang suka nau pressing motor even kat tempat nak isi minyak pun nak wengggg...wengggg...bunyik motor...sampai anak aku yang kecik tu pun siap tutup telinga lagi..bingitttt sangat bunyinyerrr..pi la kat trek kalo nak berlumba yang siap berlesen tu..baru la orang respek ini tak...merempit dan membunuh nyawa orang yang menjaga keamanan negara..pleasela...do something yang boley proudkan keluarga ko dari merempit tak tentu arah..kan?

* bila rasa tak ada tanggungjawab macam-macam boley jadi*

PEACE MY COUNTRY..