Wednesday, August 19, 2015

MEREPEK AJER

Assalam....eh tetiba ada mood nak update blog kan?hahahahah..even badan tidak begitu cargas arini dek kerna tetiba terkene serangan muntah-muntah n cirit birit,food poison kali nak?malam tadi sungguh mencabar la,muntah setengah plastik n lari plak ke toliet cirit yang memang ko xle nak tahan...10 kali repeat,boley beat??beruhuhuhuhu..la aqu kat dalam toilet tu..uwaaa...nape la jadi cengini kepada qu...salah makan ker apa,pun x tao la..Ni pun nak minta jasa kawan p tolong tapaukan..eh lesu giler ni..tangkap pinggang semua der.. dah la tengah bendera jebonnnn nih...huwaaaa..lar.

Blk keje ni ingat nak maraton ke klinik...gue suda x tahan wooo..harapnyer cepat sembuh..dah tuo memang gini la huuhuhuhu..".ada jerrrr",tagline anak aqu...

kayla uooolsss..nak masuk pic apa pun x boleyyy...x detect lak cpu nih..memacamlah kan?
eh dah abes?itu jer nak tulis nyer pun??..nanti la qu tak sihat lagi nih...tgu..nasi goreng ikan masin nih...auwww...