Wednesday, July 29, 2015

CUTI RAYA

Assalamuailakum..salam sejahtera...,adeh... malas nau skang yer nak apdate blog...ala x kesah punggg...bukan der  owang bacanyer pun kan????..da abes raya nih..mood bekerja la plak yer..hihihi..
cuti lama ok,time raya ritu..sape kate x cukup mai ku cepuk bagi sedar ckit hahahahhaha...apa dia????aperrr????ini gaya slanga anak ku time bercakap..tatih skunk nak bercakap jer kerjanyer...antara paham tak paham lar..angukkan jer bagi dia semangat...hihihihi...

pergghhh....cuaca panas sekarang ni kan?dengan politik pun panas habaq hang...ku x tau pasal politik,cuma berharap semoga kita mendapat pemimpin yang jujur dan telus dalam mendukung serta menggalas tugas sebagai ketua dalam negara...jangan sampai ada dua co pilot..eh...merapu ke situ plak...cuti hari raya..tahun ni yang bestnyer dapat berjalan-jalan ke melaka,seremban,p open house bangi,rumah sedara mara belah hubby ku...eh seronok la kira tahun nih berbanding tahun lepas...melepek jer kat umah...now si techik tu dah  berumur dua tahun,lasak tu memang lasak, tapi kalo kira lasak memang tak berjalanlah kan?kerjasama harus ada...phew..sambil lap peluh kejar dia..hahahaha..x reti nak jalan,berlari jer kejenyer...pastu penat sampai mengah batuk-batuk...eh risau plak tengok..terus ku sakit dada...hahahahahha..dah la garang plak tu..dengan ku x mao jer,maklum la anak abah...cium tiak abah yerk...?pasai tu dengar kata...cubit tangan ku plak tu..berani yer..jegil mata pun tak takoiittt okay...hahahahaha...eh...rindu plak kat dia..nak masuk pica memang xder yer...usb prob..patah ker hapa aritu..now tetaip jer la...janji jalan citer paham yer dak?
si kechik...bila dah besar nanti jangan lupa baca blog mama yer..kalo tak mama cepuk or babab..hihihi..eh ada rupa kelakar ker ayat  nih..asyik hihihihihi...jer..

ok itu jer nak tulis...byee....