Tuesday, April 28, 2015

CUTI LAMA WEEEEE!!!!!

Salam,hai..hai..hai.!!!.,sambil tengok rancangan meletop..sambil tu la update belog,hebat tak itew?wee..!!!,giler gedik tampo nak?hahaha..yg ni baru real,gelak bunyi gitu....benornyer xde benda nak update,aku jamu dengan gambar makan boleh?boley ka?eh x boley,eh..sukati larrr..hahaha..
This few days,I don't know,suddenly after having my lunch,feel like vomit..maybe I cannot eat spicy food,ermm...after that feel my body a bit weak..owh gosh..what is that?planning wanna go check with doctor..sakit pala denyut pun kemain kerap skang ni..takot ler da semakin naik umuq ni kan?ni pun baru baik dari selsema,sakit tekak.aku ni bukan boley,kalo ada orang sakit ker,very fast la jangkitnyer..tu paling takot.terus maraton ke pharmacy carik ubat..gitu,telan ubat teguk air terus..weee!!! hebat,hahaha..bodoh jer rasa bila guna ayat weee!!! uh...
Lagi  dua hari nak keje,pastu cotiiii...empat hari...weeee...bestnyer!!!! hahaha...weeee!!!...lagi..jangan awieeee sudeh,kang tak pasal"ini semua poyo "kuar...,sonoknyer..bley jejalan ke batu 4,port dickson,sambil feeling-feeling makan di tepi lautan..wah berangan lebey  nih..hahaha.. kesah plak..so now aku berharap sangat,semoga aku bley update benda yg hepi-hepi saja..betul la kata hanis zalikha blogger too-top meletop..,time happy baru update belog,kalo dalam berkeadaan marah,bahasa pun bley tahan pedasnyerrr..but well say,cepat panas,cepat sejuk..that is me...okay uuoollsss...bye.baca jangan tak baca...
*malam ni tido,jangan mimpi kuntakinter

No comments :

Post a Comment