Wednesday, February 25, 2015

SUAMIKU HENCEK PERCECT 10

Salam,uuiiisshhh..da lama x berupdate belog ni..aritu nak update...taip-taip error..ermm..sudahnyer save jer duluan..like xder idea nak merempan gitu..hihihi..aku rasa dah lama gak la x p tengok wayang..almaklum la anak kecik lagik..itu jer la pun hobi kami somi isteri..agak-agak borink cuti duk umah..."jom,wayang"...pop corn harus jangan dilupa...hihihi..

Lately nih,somi rajin benor beli cd,kadang sampai 5 cd dia beli..p pekan jer mesti singgah kedai cd cina apek tuh..dari jauh apek tu menyengihhh..jer,dia da tao confirm terbang rm50,untuk 5 cd nih..regular customer ma...you all da tengok ker filem suamiku hencekkk perfect 10?ehh..series best hokey...citer nih suka sangat bermain dengan emosi dan perasaan yang bercampur gaul..diblend dengan pelbagai rencah dan rasa yang cukup uummphhh.pati sejati sangattt...hahahahha..apa nih?tetiba rencah okay..nak masak ker apa nih?okay merempan sudah mai...series x panggil...EH.

Aku rasa inilah citer filem melayu paling best aku tengok...dalam banyak-banyaklah..,touching sangattt..plus actor dia aron ajis and actress dia lisa surihati...pun boley..(terlebih rencah)
look natural sangat..plus romantic yang tak dibuat-buat..sacrifice,ermm..ahh..malasssslah nak describe...p la korank tengok wayang.pasti akan.menjanjikan yang torbayek dari langit gituu...5 star aku bagi..

Bukan senang aku nak puji filem tempatan nih..kekadang tuh bila kat panggung wayang ada filem nih aku tengok tak sampai satu jam,aku dah mengelupor..eh bila nak abes jalan citer nih...bosan okay..tapi yang nih series len,macam nak berulang-ulang plak nak tengok..pure from my heart okay...
Plus aku ni bukan la kategori jiwang lendir bak kata somi..bunga pun tak pernah dapat..sebab musabab  somi cakap',hidup biarlah reality sikit,baik la kita makan kat kedai ker,confirm kenyang..,hati pun senang.jadik diri sendiri tak payah nak follow sangat hidup orang,yang belum tentu lagi kita hepi..buat sesuatu dan jadiklah diri sendiri..bila dah kawin nanti xde la aku terkejut,dan dia pun terkejut dengan aku..masing-masing menjadik diri sendiri..eh apa aku merapu nih...bahahahhaa...yang pasti kami berdua kepala gila-gila rockers...
suamiku encik perfect 10

*story pun x banyak...macam nak hujan dah kat luor tuh...ada masa berjumpa lagi..


No comments :

Post a Comment