Wednesday, February 25, 2015

SUAMIKU HENCEK PERCECT 10

Salam,uuiiisshhh..da lama x berupdate belog ni..aritu nak update...taip-taip error..ermm..sudahnyer save jer duluan..like xder idea nak merempan gitu..hihihi..aku rasa dah lama gak la x p tengok wayang..almaklum la anak kecik lagik..itu jer la pun hobi kami somi isteri..agak-agak borink cuti duk umah..."jom,wayang"...pop corn harus jangan dilupa...hihihi..

Lately nih,somi rajin benor beli cd,kadang sampai 5 cd dia beli..p pekan jer mesti singgah kedai cd cina apek tuh..dari jauh apek tu menyengihhh..jer,dia da tao confirm terbang rm50,untuk 5 cd nih..regular customer ma...you all da tengok ker filem suamiku hencekkk perfect 10?ehh..series best hokey...citer nih suka sangat bermain dengan emosi dan perasaan yang bercampur gaul..diblend dengan pelbagai rencah dan rasa yang cukup uummphhh.pati sejati sangattt...hahahahha..apa nih?tetiba rencah okay..nak masak ker apa nih?okay merempan sudah mai...series x panggil...EH.

Aku rasa inilah citer filem melayu paling best aku tengok...dalam banyak-banyaklah..,touching sangattt..plus actor dia aron ajis and actress dia lisa surihati...pun boley..(terlebih rencah)
look natural sangat..plus romantic yang tak dibuat-buat..sacrifice,ermm..ahh..malasssslah nak describe...p la korank tengok wayang.pasti akan.menjanjikan yang torbayek dari langit gituu...5 star aku bagi..

Bukan senang aku nak puji filem tempatan nih..kekadang tuh bila kat panggung wayang ada filem nih aku tengok tak sampai satu jam,aku dah mengelupor..eh bila nak abes jalan citer nih...bosan okay..tapi yang nih series len,macam nak berulang-ulang plak nak tengok..pure from my heart okay...
Plus aku ni bukan la kategori jiwang lendir bak kata somi..bunga pun tak pernah dapat..sebab musabab  somi cakap',hidup biarlah reality sikit,baik la kita makan kat kedai ker,confirm kenyang..,hati pun senang.jadik diri sendiri tak payah nak follow sangat hidup orang,yang belum tentu lagi kita hepi..buat sesuatu dan jadiklah diri sendiri..bila dah kawin nanti xde la aku terkejut,dan dia pun terkejut dengan aku..masing-masing menjadik diri sendiri..eh apa aku merapu nih...bahahahhaa...yang pasti kami berdua kepala gila-gila rockers...
suamiku encik perfect 10

*story pun x banyak...macam nak hujan dah kat luor tuh...ada masa berjumpa lagi..


Wednesday, February 04, 2015

Super kencang



 SURE KENCANG ( 50ml )


HARGA JUAL : RM90+ POS RM6 SM / RM9 SS
HARGA KAT KOTAK RM120

P/S : Sure Kencang ni wangi tau..ABANG PASTI GHAIRAH.MUDAH DIGUNAKAN DAN TIDAK MELEKIT..Mudah digunakan..hanya spray dan urut payudara terus anjal

U Olls inginkan payudara yang besar, mengancam dan menarik..??
Dengan Sure Kencang Breast Serum, U olls akan dapat merasai perubahan pada payudara seawal seawal 1 MINGGU!!


KAK SAYA PUNYA KENDUR LA?
KAK SAYA PUNYA DAH TAK PADAT??
KAK SAYA PUNYA PUTING DAN GELAP???


Kesemua Peroalan Di atas merupana Sebab Utama Kenapa Husband / Suami U Olls Hilang Mood untuk bersama U Olls....

Ketahuilah.... Aset U Olls boleh di manfaatkan Semula tau... Serious .. Betul Tak Tipu...

Malah The Best is,.. Ibu Mengandung / Bfeed juga Boleh gunakan Sure Kencang nih !!

"SAYANG KENCANG, ABANG KEJANG"

✹✹AWAS!!! SERUM INI ADA KESAN SAMPINGANNYA!!!!✹✹

Apa Side Effect Selepas Menggunakan Sure Kencang nih ?
Membuatkan si suami tak tentu arah bagaikan malam pertama bila melihat anda
Membuatkan si suami jatuh cinta kali ke-2 dan gila bayang kepada anda
Membuatkan si suami merengek-rengek manja meminta-minta disebabkan keseksian anda
Membuatkan si suami tersenyum tersipu2 keesokan hari disebabkan kepuasannya
Membuatkan si suami tidak teralih arah pada perempuan lain dan lebih sayang anda
Menghangatkan hubungan kelamin anda
Membuatkan anda mungkin keesokan harinya berjumpa doctor mohon mc.
==========================
===============
Jom kami tunjuk cara Selesaikan Msalah U Olls sebelom Terlambat

TESTIMONI
Dah try BERKESAN terus order 6 BOTOL...
MAKIN PEJAL N MONTOK..GERAM...
HUBBY MAKIN HAPPY.TAMBAH YAKIN DEPAN SUAMI.
PUTING DAH BERUBAH WARNA PINK..MACAM ANAK DARA..

Sure kencang saiz breast bertambah dan makin anjal
Sure kencang terbaik dan mantap, Sure kencang terbaik dan mantap, breast menganjal dan membesar dgn sihat..mudah digunakn hanya spray dan urut sikit.breast pn membesar anjal.

Kelebihan Sure Kencang Serum :
Mengangkat & menganjalkan kembali PAYUDARA yg mengendur..
Memantapkan lagi bentuk, mnjadikan ia lebih padat & menstabilkan kedudukan PAYUDARA..
Membesarkn kembali PAYUDARA yg mengalami pertumbuhan yg terbantut..
Menjadikan PAYUDARA & PUNGGUNG anda kelihatan seksi & mengancam dgn lurah yg ketara..
Mencerahkan PUTING, mengeluarkan PUTING yg tenggelam & menghilangkan kedutan disekitar PAYUDARA..
Mengekalkan keanjalan PAYUDARA agar TEGANG, PADAT, CERAH, GEBU & TERANGKAT!!
Menghaluskan & menegangkan kulit PAYUDARA..
Melancarkan peredaran darah sekitar PAYUDARA..
=========================================

BOLEH JUGA DIGUNAKAN UNTUK MENAIK KAN PUNGGUNG

Bahan-Bahan Dalam Sure Kencang 2 in 1 :
Buatan tempatan 100% herba
Dibawah pemantauan KKM, SELAMAT digunakan..
TIADA RASA KEBAS
TIADA RASA PANAS
TIADA BERBAU BUSUK..hanya bau ROSE yg boleh tingkatkan AURA ketika bersama!
AQUA & GLYCERINE
ROSE OIL
PUERARIA MIRIFICA EXTRACT

U Olls Tahu Tak ?

Herba Pueraria Mirifica juga dikenali sebagai
“Kwao Krua” merupakan sejenis tumbuhan yang berasal dari Utara Thailand yang mengandungi Phytoestrogen membantu mengawal hormon, melancarkan peredaran darah dan merangsang perumbuhan sel tisu.
Mirifica merupakan agen anti-penuaan yang efektif.
Ianya juga membantu enyeimbangkan hormon estrogen bagi wanita yang membantu membentuk tubuh wanita.
Bertindak sebagai Anti-kanser.
Kesan serta merta melalui teknologi Nano yang cemerlang. Gunakan SURE KENCANG dan rasai kehebatannya. Dengan teknologi pemprosesan Nano zarah-zarah halus lebih mudah menyerap memberikan kesan serapan lebih pantas.

Pesanan: Sebelum menggunakan, tandakan kesan titik di belakang tulang selangka dan ukur dari titik ke puting.Ukur jarak sebelum dan selepas menggunakan Sure Kencang.

Soalan Lazim :

1. Adakah Serum Payudara Sure Kencang ini selamat digunakan?
Ya, Serum Payudara Sure Kencang diperbuat 100% dari bahan semulajadi. Ramuan utama Ekstrak Herba Pueraria Mirifica yang berkualiti tinggi memberi khasiat untuk kecantikan dan kesihatan payudara anda.

2. Bagaimana cara pengguna serum Sure
Kencang?
Gunakan serum 2 kali sehari pada waktu pagi dan malam. Untuk kesan yang maksimum, kami mencadangkan penggunaan bereterusan selama 2 bulan. Selepas mendapat payudara idaman, gunakan 2 kali sehari.

3. Berapa lama jangka masa perubahan?
Kesan terawal dalam masa 3 hari. Pembesaran maksimum dapat dilihat dalam masa 2 bulan dengan penggunaan secara konsisten.

4. Saya telah mendapat saiz payudara yang dikehendaki selepas 2 minggu penggunaan dan tidak mahu ia membersar lagi. Adakah saya perlu meneruskan penggunaan?
Teruskan penggunaan setiap dua hari untuk mengekalkan keremajaan payudara dan mengelakkan kendur.

5. Saya pun sudah gembira dengan saiz dan penampilan payudara. Apa yang serum Sure Kencang bantu saya?
Serum ini akan membantu mengekalkan bentuk dan ketegangan di samping menghalang pengenduran. Anda boleh gunakan serum agar kekal muda menawan.

Banyak lagi u olls testimoni dari Pengguna Sure Kencang Breast Serum 2in1 nih...
Ini hanya Sebahagian aje...

PM ME@whatapps:0123937727



INSTANT SHAWL IRIS(SARUNG JER)

HARGA JUAL : RM50(harga boleh runding)

MATERIAL : LYCRA CREPE (HIGH QUALITY, TAK NIPIS)

Sarung sahaja... semudah ABC..
Labuh sama mcm dlm gmbr..

READY STOCK: SEMUA COLOUR ADA

do PM me@whatapp:0123937727