Wednesday, September 10, 2014

MEWANGI LA SANGATTT..

Nak buat entry pun tersenguk-senguk jer kepala nih...al ketidoran jer rasa.Respek sunggoh dengan blogger tegar yang setiap hari ada jer citer yang dorank up kat entry memasing...but seriously tak borink la aku baca like kak di,elly in wonderland,kasih aleeya,peej burhan.,leyalatiff and sorank lagi nih ana suzana..semua  nih para isteriannn orank yer..ana suzana punya entri biler ler nak update..(nak tengok resepi la tuuuuu..)
So now aku nak tulis apa yer,gosip?eiii..serious x reti,okay fine...cerita pasal lagu la...now aku dengar lagu nih sangat top okay.mewangi from akim..majistret, rancangan  meletop punya pasal la ni kendalian neelofa+nabilicious sangatttt tu..susunan lagu pun cun plus lirik yang superstar best..eh tetiba superstar...no kaitan okay..jangan interframe...hahahahha...

So malam tadik time nak mandi jer,mesti tetiba rasa nak nyanyi...syaitonnn sangat,mana bley nyanyi dalam bilik air kan?itu yang kekadang setengah jam duduk dlm bilik air tu...tu mandi jer x bersyampu lagi..takat-takat yang len belum lagi.sib bayek sang suami memahami...sambil pejam-pejam mata ingat bait-bait lagu akim,"jadikan siang ku kelaut...eh salah ni,macam nih yang sepatutnyer ehem-ehem.. "jadikan malamku....lebih indah..wah gitu..sib bayek time nyanyi tu tak tengah menggosok gigi ker apa.hahahahah matiklah kene lahar kalo cengini asyik dok nyanyi  jer,jangkit bawa kat opis plak nih,bibik pun pening kot aku asyik dok ulang lagu yang sama..mesti dia syak aku ni tangkap muat jer..yang len haremmm x tao..okay kita boleh google apa...small matter la...
*sambil angkat kening the rock*

okay pakat reramai scrool kat bawah nih;cekidouttttt...

owhfowww..kejap yer,nak copy paste dan-dan la buffering,tampaq kang.

*problem kot video tu..*

Lirik Lagu: Mewangi - Akim & The Magistrate

Selamanya
Hati ini akan selalu memujamu
Mencintaimu
Seumur hidupku hanyalah padamu

Waktu
Dengarkanlah
Selalu dekatkan ku dengannya

Indah
Ku menutup mata
Satukanlah hati

Jadikan malamku lebih indah
Jadikan siangku lebih terang
Biarkan bungaku mewangi
Selamanya

Selamanya
Hati ini akan selalu memujamu
Mencintaimu
Seumur hidupku hanyalah padamu

Waktu
Dengarkanlah
Selalu dekatkan ku dengannya

Indah
Ku menutup mata
Satukanlah hati

Jadikan malamku lebih indah
Jadikan siangku lebih terang
Biarkan bungaku mewangi
Selamanya

Jadikan malamku lebih indah
Jadikan siangku lebih terang
Biarkan bungaku mewangi
Selamanya

Jadikan malamku lebih indah
Jadikan siangku lebih terang
Biarkan bungaku mewangi
Selamanya








1 comment :