Friday, September 12, 2014

KISAH PELAJAR UIA MIMPI JUMPA RASULULLAH



Salam,actually aku nak google lagu rasullah sebenarnya...then tetiba terclick video kat bawah ni...ekceli after watching this, sip(sangat)....menyentuh hati,kalo la aku itu k.syamimi..betapa bertuah dan beruntungnya...sedih baca kisah  penderitaannya...bab yang dia sakit muntah-muntah tu x sure buatan orang or apa.?..tetiba rasa insaf sangat sebab suka mengeluh dengan tahap kesihatan diri ini yang tak bape sihat nih....bersabar itu perlu ada... yer bersabar...

so nak tao lebih lanjut,sila freekan diri anda untuk terus menekan butang play....selamat menonton..







*Eh youoolllsss nak tao ker lagu ni dari band mana?okay akan menyusul kendian...*

No comments :

Post a Comment