Friday, May 09, 2014

HEPI MOTHERS DAY



Salam jumaat semua...semoga anda semua mendapat great energy but not vacuum  energy..today ever and after..eceh...ayat kemain lagikkk..=)..ermm, okay actually nak wish juga pada yang berpuasa,  selamat berpuasa dan begitu juga yang menggantikan puasa like me lettew ehekkk...semoga sama-sama kita mendapat pahala darinya..especially dalam bulan syaaban ni .
Back to d others story ,mothers day is juz around d corner..any preparation for ur tersayang?like me maybe after end of dis may baru la my mum dapat hadiahnyer...lama kemainnn lagikan..apa-apa pun tunggu yerk..apa yang penting ikhlas.dan.x perlu yang mahaiiii-mahai..sangat.

Nowadays..memang kerap hujan...nak kata musim pun idok coz skang punya tahun dah tak follow musim.ni pun dah dengar bunyi guruh kat luor tu....begitu jugak dengan musim buah..ikut dan jer skunk nih ioollss tengok..eh korank xper ker aku guna bahasa ioolsss ni stand for i@aku...sajer jer nak tukar angin..angin lagi yang nak disalahkan hahahahaha...ermm,bab nak mengarang ayat ni ,iolls kadang-kadang fail ckit..x pandai nak berbunga-bunga macam blogger len...ada kala tu certain blogger tidak sertakan pic hanya ayat karangan semata...tetapi disebabkan penceritaan dia memang menonjol dan x buhsannn...sampai abes ioolllsss baca..kadang tu siap ioolss ulang lagi baca..nak-nak plak citernyer kelakar memang ioolsss sukalah...ckit-ckit iollls ni apehalll...eh macam x boleh blahlah plak ni asyik iooolllsss jer memanjang..hahahahah...=) ok..x lawak.

Like xder idea plak nih...hahahaha..kan dah kata lose sekejap bila tetiba teringat nak buat benda len..jadinyer,  gitulah banyak sangat benda dalam pala otak nih.baru beranak satu ni...eh.cth; arini nak kene basuh baju sesiap, esok nak balik kpg..jaga anak plak..susu anak laki iolls da beli sesiap ker,pampers ada lg ker?seluar si kechikdah senteng ker..anak ioolss cepat benor tingginyer ikut baka abahnyer..kalo ikut baka katek macam ioolss save ckit la..hahaha.prepare makan nak berbuka nanti,iioolss nak masak hokay, kemas rumah..sental bilik air/tandas,mop..masak air..layak dapat award ibu mithali.ni eh..hahahahah banyak betol nak kene ingat, kalo pc pun akan hang dan menjerittt-jeritt kalo cenggini punya memori nak ingat...al pitam dibuatnyer..mood ioolsss pun hepi like bunga-bunga cinta  jer bila tiba ari jemahat..like "bila tiba hari raya,semua insan bergembira",eh..kemain tadi cakap xder idea nak tulis..ni apa ni ?panjang berjela-jela nih..

okay,mood rindu - merindu aku kat mak aku semakin menjadi-jadi..so since da lama ioolsss tak balik,tahun nih kira anugerah terbesarlah dapat balik dengan jayanyer bersama suami  terchenta dan anak yang tomelll..so apa-apa pun nak wish hepi mothers day to my mum yang berjaya melahirkan ioolsss ke dunia ini dengan selamatnyer,dan minggu depan cuti kan sempena wesak day...arrr..sedang eloklah tu...boleh rilex-rilex santai,puasa pun da abes ganti dah masa tu...29 hari okay nak kene ganti..coz aritu berpantang jatuh plak time puasa kan...tepuk tangan.bravo~bravoo..uhuhuhu...tapi okay sekurang-kurangnya dapat banyak pahala di bulan yang mulia nih,x lupa juga buang lemak-lemak yang kat dalam badan nih yang dah lama tersimpan rapi dalam badan iooolsss..asal type iioolss jer terus gelak...eh boleh?

maka terimalah sekuntum bunga mawar merah untuk semua para ibu-ibu kat dunia ni ..
hepi mothers day,ur the great mum that i ever had..=)

No comments :

Post a Comment