Tuesday, April 08, 2014

CATUAN AIR DI ZON 3

sekarang ni habaq hang..isu catuan air ni x abes lagiii...aritu baru jer citer pasal kawan-kawan yang kawasan umah dorank kene catuan air...la ni turn aku plakkk...adehhh..serious x cukup nak mandi ke segala bagai..i not likeeee...sebab ingatkan x kene..abes semua ayak dalam baldi aku guna untuk sentalll bilik ayaq n toilet...pastu tak refilll balik plak tuuu..so clever..dink donk...tinggal yg dlm tong jer yg tak gunaaa...nasibbbb..tp stillkan tak cukup..aku ni kuat guna air..ckit-ckit air..sib bayeklah ada kupon everymonth tuh rm11..so kira free la disituuu..x pyh byr..sbb everymonth rm5 jer penggunaan air yang aku pakai...apalahh....anouncement  xder ker... aku yang kurang peka..donno lah..pagi keje tadi...nampak pakcik tu membebel pasal air..beria dia citer dengan abg aku..aku syak isu air la sebab nampak tuala kat bahu...boleh?eh..

Dari nak stay lagi one more day...terus cancelll la askar n suami aku nak stayy..arghh..kaco daun sungguhlah ko ni air..tangki atas tu pun dah keringg..so air kat rumah ada lg berbaki separuh ...me..?mandi kat opis la jawabnyer kalo da cenggituuu...dont like-dont like..nak buek mcm mano...pakaian sebeban tu pun tak basuhh lagikk..ayarrrkkk..takkan nak mandi guna air mesin kot..ahahahahha...diva sangattt nih...anyonyoonyonyonyooo...=)







gigih copy benda nih dari pihak syabas bettyyy...


okayylah..malas plak nak semakkan otakk nih...layan benda yang more positippp lagi baguihhh..


#mengharapkan kotak hitam mh370 segera ditemuii..pray for mh370..

1 comment :

  1. haaa,baru tau betapa pentignnya ait,, salam singgah

    ReplyDelete