Thursday, February 20, 2014

PENCARIAN MAKLUMAT

Semalam tak duduk lama la kat opis sebab tengahari ada aktiviti infohunt kat smk tengku ampuan jemaah.
so after lunch kat dhiafah, berkejaranlah kami berempat ke sana..aarrr..tak ingat jalan..waze kan hadooo...=)
less than an hour sampai la d sinun...agak tercorot sedikit berbanding sekolah len yang memang akan nampak di tepi jalan...tapi disebabkan sekolahnya agak rapat-rapat jugaks maka senanglah juga pencariannya...SMK TAJ kami dataaannggg...!!! eh over..=)

Okay da settle semua,budak-budak pun dah faham aktiviti dia camner...so pencarian pun bermula...11 group kesemuanyer..all sporting dink donklah...kreatif dengan pelbagai nama kumpulan..cikgunyer pun peramah...so abes dalam pkl 5 suku cam gitular....aku bajet cam jem la sebab bandar klang kan sinonim dengan jemnyer..but agak terkejut jugak lah sebab perjalanan agak lancar takat sekat ckit-ckit tu beselar..so sampai opis lam pkl 6 gitular..sap-sap soiii....begitu ajalah citernyer...aaarrr..ada sedikit selitan candid pic yang diamik untuk tatapan anda semua weehoooo begitu ayat =) saksikan...



Dalam masa seminit puzzle harus diselesaikan..aja..aja fighting!!!..

aaarrr..begitu bersemangat..cepat dik!.. masa hampir tamat..

cemas..mencari jawapan yang ada dalam library

aaarr...selit jangan tak selit jangan terkepit sudah dik..=)

aaarrr...hampir berjaya..masa pun da nak abes.. 

move to checkpoint 2..abg eppy sedang menunggu... =)





No comments :

Post a Comment