Friday, February 14, 2014

OUR DAY

Owwhh my gucchieee..dah ari jemaaahat dah...=) senyummm harus terus ker telinga..senyumlah...senyumlah...ahai..cik mek molekk...silap aribulan tembus kedindinggg...terus..
arrr lately ni ramai sungguh yang risaukan? dek sebab cuaca yang tak menentu..masuk bulan feb ni jer panas dia len macam..tang tidor malam ,biasaaa..berselimut..dan skang ni dah tak berselimut dah...campak tepi, dah dekat nak subuh baru gagau cari selimut..eh..tarik selmut?x solat subuh ker ape ni?after solat subuh bley tido balik..seeloknyer x elok tidor balik tapi dek berjaga tengah-tengah malam buatkan susu anak ker apa ada la a bit excuse tu =)

that is our day;
setiap orang akan ada ari-ari yang sungguh mencabar jiwa dan raga..macamkan malam tadi planning nak ker uptown damansara.teringin nak makan omelet oyster macam yang blogger lieyalatif buat tu tapi dia punya tak taruk oyster,serious sedaapp dan ranggup..eh.stop, nak citer pasal hari kita orank nih.okay.
tetiba kete rosak sib bayek abang polisi lalu dan tolong jumperkan..errmmm..dammn! kene kat trafik light naza pj plak tu..patutnyer naik atas tapi sebab da cemas lalu staright ke situ plak..kete jem de sangkut dengan bateri ke ape ntah laki aku cakap..aku?mane tao ape?yang pasti kat pala otak, polis lalu lambai minta tulun...kalo toingggg..serious menitik air mata...duit lagi...dengan enjin bot laki aku berderai lagi..,sib bayek si kechik tak ikut kalo tak melalak plak aku kat situ i is drama queen..menjak giler tonton kbs world tu...part nangis aku yang mula dulu..=);planning nak ker uptown terbantut harus patah balik ke ttdi cari kedai mekanik,sib bayek laki aku de kawan..last2 pinjam skuter member dia tu p makan dekat area rumah. ..ko bayangkan da sampai pj..alih-alih makan malam kat sebelah rumah jer,aku pandang laki aku,laki aku pandang kat aku pastu pecah gelak ketawa memasing.. tepuk dahi, memang kejadian sangatt..=).aarrrr...it's really our day....challenging sungguh...redha dengan sesuatu kejadiannn...yang pasti malam tu kami balik rumah dengan berskuter...=)

Doa dan harapan.. balik karang siap la kete tu..malam ni nak balik PD...rindukan anak...uhuhuhu..



aarr ..kan dah kata imaginasi tinggi..=)

2 comments :

  1. fuh mujur ade abg poliskan....tu pun org nak kutuk2 polis..kalo takde mereka sape nak tolong di public tuh....

    mmg hari yg mencabar tu heheheeh

    ReplyDelete
  2. lieyalatif:itula kan?memang dorank terus dtg tolong,even masa tu pegawai tu sebenarnya terkejar-kejar ke majlis.

    ReplyDelete