Thursday, February 06, 2014

MY LOVE FROM THE STAR

dah lama dah stock ephyra aku abes...nak order lagi tapi boluiiii woooo...pentingkan yang mana penting dulu...skang punya duit macamkan besar...amount jer la besar tapi skang aku cakap ngko...rm100 serious x cukup okay...beli barang anak x sampai 5 item ko dah cecah rm100...itu baru pampers and susu...belum lagi shoping barang maknyer..yang suka mentekedarah...barang dapurnyer...barang yang sekelian alamnyer...=) sabit lar aku terus rasa nak pitammmm..sebab x cayer semuaaaanyer mahallll...so duit pun nampak cheapppp sanngaaattt!..

Bukan aku sorank jer yang mengeluh bila isu ni dibangkitkan semua orang lah...tak kira la sape-sape pun.
mengadulah kat mana-mana pun..blog ker... twitter ker..instagram ker...fb ker..,.baca jer la.. seribu satu keluhan.. lagi satu.. mujur la kalo tetiba ada stesen tb nak panggil ngko dan tanya pasal apa ni rupa nak mati jer sebab barang naik harga ker?..manusia juga yang create tapi manusia juga yang buat benda naik turun harga ni kan???ada pahaaamm?...stresss jer...stresss lagi?biler nak awet muda kalo cengini...umur dah cecah 30 tahun ++ tapi  orang still nampak macamkan anak dara lagi boley? simptom -simptom membebel harus ada kalo da cengini kan? aarrr pitam..=)

okaylah malas nak mikir...layankan minah korea ni lagiii best...funny pun funny... jun ji hyun & kim soo hyun
serious tergelak-gelak aku  kat rumah if nengok drama nih... gelak kuat pun xper even mungkin la jiran sebelah menyebelah bley dengar...silap hari bulan dorank join sekali. sambil tu ko feel-feeling lar romantic ckit kasi taruk aroma perfume lilin ker aperkan aaarrrr.=) aku kesah?


terapiii.. sangat lilin ni..=)



my love from the star

why bother....



arrr cengini cara nak amik pose...hahaha...pitammm..


2 comments :