Thursday, February 27, 2014

APALAH NI...

Dah dua hari dah aku makan ayam penyettt..sib bayek muka pun tak penyet or penyekkkk..hahahaha..
selalu kalu, naik muakkk jugaklah...ni karanggg.student cuti so opis pun naik lengang..jadi lagi besttt la sangat duk sorank-sorank kat opis  nih plus aku ni jenis penakut tahap dewa punya....masuk ari pertama xder benda,masuk ari kedua..pun okayyyy lagikkk...masuk ari ketiga arinilah....huhuhhhu...mak takoootttttt..T_T
boley plak time aku nak solat zuhur tu  rakaat ke 2...bley plak 'dia' duk ketekk..tek...tek..tek..main keyboard tu...oh..nooo....what the hell is dat...argghhh.."abeskan ajer lagi 2 rakaat lagipun siang lagi ni."getus hati kecik aku ni...budak-budak memang ada sorang dua kat belakang...terus set mine macam tu...da abes semua terus aku bangun jengukkk..dengan tak buka telekungnyer....xder benda pun...tapi aku macamkan still terngianggg-ngiangg lagi bunyi tu kat cuping telinga nih.....

walaupun time rehat aku masih lagi bersisa setengah jam..tapi aku rela budak masuk dari aku nak duduk sorank-sorank kat opis nih...harap-harap petang karang nak balik janganlah ko buat hal...nak meng jeng..jengkan aku ker...jangan yer serious tak sudi....arrrghhh..lagi satu toiletttnyer ke belakang nun..sunyi siottt..selama bertahun keje ni..x pernahlah aku dengar bunyi pelikkk..pelik...tapi kali ni yer..yang len memang ada yang kene..tapi aku takat mendengar jer..bila kene kat batang hidung sendirik..nak kencinggg pun tahannn...jer..hahahaha..pagi-pagi pun dia bley buat ini kan lagi tengahari dan petang...overtime ker ape nih..kejadiannnn sungguh...ada jugak yang nak balik awal ni karang...ahahahaha...

masa muda-muda dulu memang agak nerd even bilik aku tido sorank-sorank tu digegar oleh toyol ker apentah hijau pendek-pendek..yang sorank lagi tinggggiii.  kurus xder kepala samar- samar mimpinyer..pun aku still berani lagi tido tak buka lampuuu...bley plak aku anggap mimpi so xder benda. ..tapi disebabkan berulangkali mimpi orang yang sama sampai terjaga tu pun aku rasa bilik aku bergegar.. sah-sah ada penghuni la bilik ni..kan dah kata nerd tadi...still lagi nak dudukkk..and bila one day tu dia bersungguh-sungguh nak halau sampaikan kawan abg ipar aku ni tumpang tido kat ruang tamu nampak samar-samar orang tua masuk bilik air n buka air.. masa tu kita orank balik kampung ada kenduri....memang ko rasa takuttt yang tak boleh ko nakjelaskan,end up kami pindah..lah...sebabkan everyday ketuk bilik kakak cakap de benda kaco...dia pun tahap macam bengkek dengan aku sebab kul 2,3 am kaco dia tido...owh lupa nama rumah tu area sri muda 25...flet yang berdekatan dengan institute memandu cekap.cekap la sangat sampai aku x cekap lagi drive ni....hahahaha...yang sebetulnya salah sendirik...=)


okay itu aje ceritanyer...kamsahamida kerana sudi membaca..
#.tinggalkan jejak anda.disini,.saya akan menjejaki anda. balik..





No comments :

Post a Comment