Tuesday, February 25, 2014

APA PUN BOLEY...

Eh....lama plak tak berupdate blog nih..sebab rutin harian  lebey kurang sama jer...everyday  is almost the same thing im doing..cuma dis saturday..ada fam.day..theme  funky wet...game banyak guna air lah ni..
harus bawa spare baju..bajet-bajet nak bawa anak pun x boley ni..apa pun x boley...weather is not very good at this moments..tapi reunion en.jai and d genk also the same day..so aku x baliklah. xle nak join..maybe next time yah babe.....owhh..2 weeks x jumpa nih...ada bibit-bibit anak aku bley lupa kat aku ni karang....cebik-cebik sebab ingatkan sape plak nih..?sebab skang kan dah pandai cam-cam orang dah...yang botak dia xmao...cebik memanjang...mungkin look scarry kot pak andaknyer tetiber potong rambut botak...pak dogol ker ape ni kan..?hahahahah...serious nak pitam..

okay...lately ni aku rasa macam sindrom malas nak masakkkk,sebab mungkin duk sorank...plus masak takut tak abesss..n buanggg..bazir tak?kalo dah panas berkali-kali mana mao lagi tekak aku ni nak terima..seriously kalo makan sorank nih sungguh tak besssttt...makan pun macam alahaiii...bila nak abes makan nih...dia kene ada regu dia...makan-makan sambil berborak..baru heaven...=)
ada ker yang senyap jer time makan?itu kalo sorank kot.....serious aku x le...eh..dah kenapa tetiba topik
makan jer ni...?Aku skang ni memang kuat makan...baru bape bulan jer kurus skang da naik balik...serious ape pun tak boley ni..sebab bab diet dalam diri aku xder kot ahahahha...gigih orang len buat..aku still macam ehhh...x payahlah...tapi bila badan dah naik nanti mulalah cemas tak tentu arah..itu yang tetiba dapat bermacam-macam nama....demok..lah...gendutttlah..ahahahaha..aarrrr....what eva..janji heppiii...=)

Eeehhh...okaylah...baru ari selasa aku dah mula borink....=) arini ari bisu...no cit..chat..cit chatt...
 kay byee...




No comments :

Post a Comment