Friday, January 10, 2014

Siti Nurhaliza - Lebih Indah



Aku rasa lagu terbaru mek t ni  dah balik semula ke zaman sebelum dia jumpa dato k..patut tak aku cakap macam nih?sebab too.. corporate sangat  lagu dia after married tok k,tok k juga yang kene..hahaha...serious aku suker beb sebab macam dia da buat comeback..its u okay?.sebab selalu mempersoalkan benda ni dekat en.somi..nape lar lagu dia ni mcm x rely dgn jiwa ct .kan?...profile macam tak sama..jawapan somi plak len,katanyer mek ti ni dolu  girlpren dia,tapi dia reject lar sebab nak sgt jadi artis...chaaaiiittt...cirit la...abes tu kalo aku jadi artis pun reject lar.(sila jangan verangan).tanya len jawab len...waduh ayat pun...

Biler rasa nak kuatkan semangat tentang kehidupan yang terlalu subjektif dan down giler dengan benda yang tidak dijangkakan,(luahan perasaan yg over)  aku layan lagu ni,bila rasa rapuh sangat  pun layan juga lagu ni,nak kata  lagu opick lettew..:) .terjebak dengan lagu tu pun sebab rentak dia sedih giler babas.. i is drama king nora danish...citer apentah....over okay..lempang sedas baru tao...menjejeh air mata...bila sedar akan kekhilafan diri.....syahdunyer...bertaubat ker ape nih..hahaha..eh .topic stop.

(mukadimah tetiber)Eh..arini jumaat,memang penghulu segala hari...selamat mengerjakan solat jumaat.Masa penataran ilmu aritu Mufti perlis cakap waktu yang paling cepat doa dimakbulkan adalah waktu asar setiap hari jumaat..so janganlah anda bertangguh waktu nak solat(i is like dat)

*Tetiber rajin plak nak update belog,x tao sampai biler*







No comments :

Post a Comment