Thursday, January 30, 2014

AKIBAT YOUR LADY....

Ha...dari .tadi da menaip dua  baris..tetiba hilang..sesuatu sangat dengan keyboard ni..ker aku yang terover tekan sampai hilang ayat.ni..arrrr..okay molah balik...molah ker polah(buat) i is fail cakap melayu tek sawak even owang sawak...=) serious tak bape nak fasih...okay tolak tepi,sebab nak citer benda len..Masuk tahun baru ni..serious tetiber suka sangat tonton drama korea..kbs world.giler kan?sepatah haram tak tau cakap korea tp subtittle kan ada..=) setiap kali en.jai msg di dikejauhan hari mesti dia tanya soalan ni;

hubby:buat aper?masak aper?tengok citer korea ker?
me:baru pas masak.kari ayam....aah..tengah melangut ni layannnkan citer korea..tukar la ke channel 395..bestttt..
pasti tak menyesal....channel 555 bukan ker borinkkkkk?uweeerrrkkk..serious tak bestttt..
hubby:yer la tu...tetiba k-pop ni apasal?jiwang pun berlendir....hahahaha...(ada paham)
me:uiiikkks.?ape plak k-pop,xder kaitan lar..yang ni drama okay..bestttt marvellous dink donk...yang joget-joget tu serious x mao tengok lar...drama is ok for me..=)
hubby:okaylah what eva......

serious tipu sunat =) tak masak lagi...benda nak masak pun siap bawak larik ke depan semata..mata nak layankan drama your lady,lady finger pun boleyyy....=) ha tengok lar ni rajin betullll aku masakkan? sampai kentang tu pun dah berkematu dah rupe...rasa nak pitam sebab pemalas sangat...bila selfie-selfie ni macam ni la..makan pun tak bape nak lalu..cuba kalo kak umah mak mentua tu dua pinggan pun abes...serious tak malu nak tambah nasikkk....percayalah...sesiapa fren yang pernah datang rumah mesti tao aku duk bersila giler rapat dengan tv...sb tu lar mata aku cepat rosak..pastu tak pasal salahkan orang yang buat spec ni salah ejas power mata ker ape kan?salah sendiri okay...kalo power mata dah tinggi mesti aku gagau cari  en.jai nanti...raba pun xper dia suker .eh gatal.

Daging ayam xder pic lar..sebab scarry sangat...dah kejungggg ...serious horror...=)
daun kari pun sama macamkan dah awet..kering...harus ke groceries shop ni...barang dapur dah menunjukkan lampu merah...out of stock...teeetttt...


kentang kematu namanyer..arr pitam.

rajinkannnn?kupas ckit-ckit jer,pastu nganga mulut layankan your lady..
Bila nak siap masak ni?kalo macam ni rupa....kan?dapat menantu macam aku ni pitam mak mentua...=)
soooo rajinnnn...bese lar...yang penting janji masak...ada betollll?okay abes citer...eh...luper lak nak letak pic retis korea ni..tadi kata minat ....

arrr...ni dia...yang landing bahu tu Lee eun soo..baju itam tu kang jung hoon.

*kan ader citer di sebalik gambar =)

3 comments :

  1. ngembak jak tv masuk dapur, engkah atas meja makan..okey bah..hahahaa

    ReplyDelete
  2. sue bee: kan?gooddd idea...thumbs up...=)

    ReplyDelete
  3. sue bee: kan?gooddd idea...thumbs up...=)

    ReplyDelete