Tuesday, December 31, 2013

ENTRY TERAKHIR BYE..BYE... 2013,HELLO TO 2014!

Anyway im juz to wanna say hepi new year 2014!...berjumpa lagi kiter di tahun baru...dengan harapan ada sesuatu perubahan yang positif dalam diri kita semua....salam untuk semua...muuuakkksss!..





hepi new year 2014! semoga dimudahkan segala urusan  buat kami sekeluarga..amin..

Monday, December 23, 2013

7 Reason katanyer..why Bother...

Happy Monday..

salam youoollss..tak tao lar tetiba jer copy benda ni tadi dr blog axaniza,kata pujangga ni mengingatkan aku agar sentiasa positif dalam sesuatu perkara...bila aku type +ve tu kan banyak giler error okay,hah!..faham disitu....banyak laluan yang negatif tapi aku dah spraykan dengan perfume playboy(anak buah aku giler perfume nih) agar laluan itu menjadi positif dan hasilnyer memuaskan...why bother kan?diva and superstar sangat...:) keep calm seat back n relax..enjoy the performance...stay tune...



7 reason okayy..not give me a reason by pink panther hah!..:)

Thursday, December 12, 2013

DINNER 2013 AT SETIA ALAM CONVENTION CENTRE..INFINITE...

Tak tao nak citer aper a bit blurr...tapi yang pasti ..nak lantingkan pic dinner  kat setia alam tu ala yang sama jer tempatnyer dengan che ta tu...(juihkan bibir anda) hahaha...lempang x pasal.....papepun..balik keje nih p dating dulu la kat rumah abang kat srimuda 25 sebelum itu mummy fly balik ke kuching...miaaaoooowww....hah gitu...tahun depan tunggu kamek sekeluarga hokey....layan jer la pic kt bawah ni motif?
posing dedulo before masuk dewan,bajet cun plak minah ni..macam nak mintak lempang ke lemang..?

posing takat poster bond pun jadik..coz itu stage suda penuh dgn retis...okay gegurau  ikan kurau disitu.

itu lar JUDIKA retis dari indonesia katanyer.yang menghiburkan kami..sakit telinga...seeeihhh..,dayang nurfaezah pun ado tp pic aa bit blur nak masukkan ke x yer?aiisshhh..gelang saper plak tu.cantik ..interframe sekali..
door gift yang awesome,sebab selalu dapat buku,even isinyer kosong,bley ajer p topup esok n terus pakai...touch!..n! gooo!...

meja aku kat sebelah jer..dah kenapa ko x nampak aku wahai  judika?vain again..
begini lar rupanyer biler da xder modal nak berposing