Monday, November 04, 2013

KELETAH-KELETUP SI TECHIK..

Cuti dua hari ni dimanfaatkan untuk bersama anak.Dalam seminggu dua jer mesti ada si techik ni dapat akal baru,and now he dah start geram-geram plak kat sesape la yang agah-agah dia ke then tetibak nyaring jer bunyi dia menjerit...for the first time im gonna shock already bcoz yaler tetiba dia genggam tangan dia n make geram-geram bcoz dia punyer kak su dok  gentel-gentel bantal busuk kat hidung dia..n reaction dia macam "what a life?da tarak keje ker,??"hahahaha..lawak jer ruper..kang ku share la pic dia kat bawah nih.aku jenis malas nak menaip,tetiba jer rasa sendu plak arini kan?


suker dipegang kak su nyer
hamboi...posing sampai menjeling..

ha...tu dia,si techik dah keboringan,mana mao dia nak duk setempat,meraung la tu minta dukong.

ha.ha..ha..see. dat boodak?...itu pusat pun suda mao kelihatan..iqram ...iqram..

No comments :

Post a Comment