Thursday, September 26, 2013

SIHAT BERSAMA EPHYRA

Terasa badan ni dah tua hahaha...senget sana senget cni..baru-baru ni terkehel plak,,makk ai..sakitnyer tengkuk..nak pusing pun punyalah payah..baru 2 minggu masok kejer dah menceceh MC 2 ari plak tu...sampai skang nih sakit lagik...kalo ikutkan pantang lagi, xler buat keje renyah-renyah ni..tapi kalo dah rumah nampak serabut berhabuk bagai ,tangan pun gatai duk sapu sana cni,lap sana cni...sumpah kengkonon badan tuh dah kuat amik ko....dah terkehel leher tu... Dan biler dah rasa badan tu x sekuat dan segagah dulu eceh  segagah plak hahaha..mula la me kelam kabut menggoogle search produk yang boleh menguatkan sistem immune badan me ni...hasilnya...(BUKA MATA BESAR-BESAR)

Me terpikat atau senang citer la jatuh hati kat produk ni..mana-mana belog yang selalu me baca tu ada jer citer sakan pasal produk nih...LARIS  macam pisang goreng katanyer,so bila aku review balik produk nih macam kagum sangat dengan kulit muka mereka yang menggunakan produk ni..yang mana letih buat keje,kulit kusam bagai tu,lepas menggunakan produk ni dah nampak kesan positifnyer dalam masa 7 ari macam tu la,xpun ikut keadaan tubuh badan memasing. ..tapi air masak kene minum lebih la...so xperlu nak memperkenalkan lagi la seluruh blogger pun tao produk nih iaitu EPHYRA....So semalam me dah google satu blog nih so me dapatlah regenyer dalam Rm190,arini  dalam pukul 11 pagi tadi dah dapat pun produknyer coz si penjual produk ni agen kat area shah alam,tapi orangnyer x beberapa nak mesra alam lah..hahaha...so cepat la me dapat produk tuh..malam karang baru try lar..hahaha teruja sakan plak....

EPHYRA

No comments :

Post a Comment